Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HUSMAN FEST

So 16.10.2010, Brno - FAVAL

Sobota 16.10.2010 nabídne první vydání nové indoor festivalové tradice v Brně. Zcela nový ambiciózní projekt FAVÁL MUSIC FESTU nabídne každé jaro a podzim špičkově obsazenou akci, která nabídne to nejlepší z české scény na poli moderního rocku a metalu. Vždy se můžete těšit na 2 až 3 klubové pojmy, doplněné o prověřená brněnská jména a jednu zcela čerstvou a neokoukanou formaci, která celý program otevře. To vše v tradičních prostorách elitního brněnského klubu Favál a za vzhledem k dané soupisce kapel velmi příznivé vstupné. Na koho se tedy můžete 16.10. těšit?


ATARI TERROR (crossover/metal, Praha)
Headlinerem prvního ročníku FAVÁL MUSIC FESTU nebude nikdo menší než právě tato nesmírně populární pražská crossoverová formace. Energie, energie a zase energie. Tohle je nejvýstižnější charakteristika kapely kolem dvojice charismatických frontmanů Kurze a Broni Míky (jinak též zpěvák zkušených jihočeských matadorů SATISFUCKTION). Zaručujeme vám, že jejich divoká koncertní prezentace ve spojení tvrdými kytarami a silnými melodiemi nenechá nikoho jen tak sedět na baru. Atari Terror také v Brně oproti poslední zastávce na Melodce představí HNED NĚKOLIK NOVÝCH SKLADEB Z CHYSTANÉ TŘETÍ DESKY !!!
http://bandzone.cz/atariterror


HAZYDECAY (metal, Olomouc)
Druhým a neméně zvučným tahounem akce bude zkušená olomoucká mord parta vedená neuvěřitelným zpěvákem Adamem B. Sychrowem se v Brně představí po dlouhých 2 letech a my doufáme, že brněnští fandové moderního metalu po nich náležitě předvedou svůj hlad. Hanáci na Favále představí velmi povedenou aktuální desku "Inochi" a také nového bicmena, kterým je mladý bubenický ďábel Lucky Vilmot (ex-DUSTED). Těšte se, olomoucký tajfun HAZYDECAY se vrací silnější, než kdykoliv dřív !!!
http://bandzone.cz/hazydecay

FINAL FICTION (emo rock, Břeclav/Brno)
Co napsat o jednom z největších hudebních objevů aktuálního roku? Vítězství v soutěžích Skutečná liga, Rockmax12, úspěšné reprezentování České republiky ve finále mezinárodní soutěži International Live Awards ve Vídni a letošní účast na všech významných tuzemských hudebních festivalech jako Rock For People, Masters Of Rock, Benátská noc nebo Trutnov Open Air myslím mluví samo za sebe. Výrazně umělecká koncertní prezentace a silný emocionální náboj, tohle vše vám nabídne tahle talentovaná čtveřice vedená charismatickou blonďatou vílou, vynikající zpěvačkou Freyou. Nesmím navíc zapomenout zmínit fakt, že kompletní diskografii kapely lze zcela oficiálně a zdarma stáhnout na jejím webu www.finalfiction.cz
http://bandzone.cz/finalfiction

CRASH ROAD (crossover, Brno)
Na první pohled jde o kapelu svým složením velmi podobnou výše zmíněným Final Fiction, ve skutečnosti na to jde ale každá kapela po svém. Crash Road disponují rovněž velmi kvalitní zpěvačkou Zuzou, jejich hudba je ale více přímočařejší a v tom nelepším slova smyslu "hitová". Inspirace kapelami jako Limp Bizkit, Guano Apes nebo System Of A Down dodává hudbě Crash Road silně energický potenciál rozhýbat davy na svých koncertech. Divoká, skočná a energická muzika, která jistě uspokojí všechny fandy nu-metalu a crossoveru.
http://bandzone.cz/crashroad

DESCENT OF THE SCARLET SKIES (ex-Broken Sight!) (metalcore, Brno/Znojmo)
Jde o zbrusu novou metalcore senzaci, která svým tlakem rozseká vše živé ve svém dosahu. Kapela, dříve známá pod svou zkratkou DOTSS, sestává z bývalých členů kapel BROKEN SIGHT (http://bandzone.cz/brokensight - kytarista Shorty a basák EPS - nyní též FINAL FICTION - zde jako hlavní kytara), znojemských SINFUL CHANNEL (http://bandzone.cz/sinfulchannel - bubeník a basák) a vokalistou Blackiem ze známých brněnských grindových úderníků MINCING FURY (http://bandzone.cz/mincingfuryagcoqd).
http://bandzone.cz/dotss

VSTUP: 150 Kč, ZAČÁTEK: 18:30

Pořadatelé:
Marek Odehnal (Viper), kontakt: marek.odehnal@centrum.cz
Vojtěch Kůgel (Blacky), kontakt: vojtakugel@centrum.cz

Změna názvu akce, začátku akce a vstupného vyhrazena.


Zveřejněno: 24. 08. 2010
Přečteno:
3451 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář