Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

THE EXPLOITED (SCO – Punk Rock), AL & THE BLACK CATS (USA – Rockabilly Punk Rock), PARAGRAF 219, N.V.Ú., RV-4, SOUKROMEY POZEMEK, MHD, LÁSKA A PŘÁTELSTVÍ, HOVNO SAPIENS, VYCHCANÝ KNEDLÍKY; SO 5.6.2010 PRAHA - MODRÁ VOPICE, od 13:00

Zveme všechny punkáče a ostatní milovníky řádného punk rockového nátěru na Punc punk open air festival v pražském music clubu Modrá vopice v Sobotu 5.6.2010. Pravé punkové peklo začne v 13:00 hod. na velkém venkovním podiu a skončí v ranních hodinách ve vnitřních prostorech music clubu Modrá vopice. Jako hlavní hvězdy festivalu se představí legendární anglická punk rocková formace The Exploited, která je v ČR velmi oblíbená a v Praze vystoupí po více než 5 letech ! Jako další zahraniční host večera se představí americká rockabilly punk rocková formace Al & the Black Cats, která je v současnosti považována za jednu z nejlepších na světě ve svém hudebním stylu. Dále se představí zástupci české punk rockové scény Paragraf 218, N.V.Ú., RV-4, Soukromey Pozemek, MHD, Láska a přátelství, Homo Sapiens a Vychcaný knedlíky.

The Exploited jsou legendou světové punk rockové scény. Divoce chaotické koncerty, divoké pogo pod podiem, potoky piva a les různobarevných kohoutů pod podiem, to jsou The Exploited. Nejupřímnější punk rocková formace na světě, která zvysoka kašle na to, co se má nebo nemá a opovrhuje komercí a komerčním způsobem života. The Exploited vznikli v roce 1979 ve skotském Edinburghu a v čele s divočákem Wattiem Buchanem již více než 30 let drtí ušní bubínky punkových fanoušků po celém světě. V květnu 1981 vydali na barevném vinylu svou první studiovou desku ´Punk's Not Dead´, která se stala opravdovou klasikou tohoto žánru a je mnohými považováno za stejně zlomové album jako album ´Never Mind The Bollocks´ od Sex Pistols. Další punkovou klasikou je deska ´Beat The Bastards´ z roku 1996, která The Exploited potvrdila status legendy světové punkové scény. Jejich poslední album ´Fuck The System´ vyšlo v roce 2003. Nové album má vyjít letos, ale kdo ví, chaos je chaos. The Exploited jsou zkrátka punk rock!

Al & the Black Cats se původně dali dohromady v roce 2006 jako doprovodná kapela Ala Krivoye. Al však brzy pochopil, že ti 3 mladí muži jsou pro publikum atraktivní díky svému dravému stylu hraní a skvělé show. Tito tři mladí delikventi brzy vešli ve známost s odkazem na Ala za mikrofonem. A aby nedošlo k záměně, byl v názvu kapely zachován Al jako leader. A tak vznikli Al & the Black Cats hrající mix mezi rockabilly a punk rockem. Hned v prvním roce vydali 2 alba: ´The Fabulous Rockabilly Sounds of´ & ´Shakin' At the Knees´ koncertovali v 15 různých zemích a hned v počátcích si získali slušnou fanouškovskou základnu. Tomuto bandu rychle roste popularita a bývají považováni za nové Stray Cats, ale Al & the Black Cats jsou více než pouze skok do minulosti. Tohle je rock and roll ve své nejlepší podobě a s jejich poslední nahrávkou ´Givin' Um Something to Rock & Roll About´ vydaném na německém základním Oi! & Punk Rock labelu Sunny Bastards jsou spojena nejvyšší hodnocení po celém světě. Je pouze otázkou času než se jejich jméno navždy zapíše do dvorany slávy jako band co vrátil Rock and Roll zpět !


www.the-exploited.net
www.myspace.com/alandtheblackcatsusa  
www.paragraf219.com
www.nvu.cz
www.rv4.wz.cz
www.soukromey.cz      
www.bandzone.cz/mhd
www.bandzone.cz/hovnosapiens
www.bandzone.cz/vychcanyknedliky
www.modravopice.eu
www.mafomusic.eu


Zveřejněno: 29. 05. 2010
Přečteno:
3482 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář