Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
HEIDEN – Andzjel

ÚT 29.6.2010 PRAHA - MUSIC CLUB MODRÁ VOPICE 20:00

Kdo se v Březnu tohoto roku nerozhoupal a nedorazil na první živé koncertní vystoupení kultovní americké HC Metal Punk Crossover skupiny Skarhead v Praze, by tentokrát neměl opět zaváhat. Neskutečné peklo, které se v narvané Modré vopici rozpoutalo před podiem, monstrózní moshpit, kterej s sebou strhával i lidi u baru, tuny nabušené pozitivní energie a k tomu všemu luxusní HC metla……………to byli Skarhead ! Na Skarhead se živě skutečně vyplatí zajít a kdo minule zmeškal, nechť to teď napraví !

I tentokrát bude živé vystoupení New Yorkské HC Punk Crossover legendy Skarhead v Praze lahůdkou pro fanoušky HC metal partiček Biohazard, Hatebreed, Sick of It All, Agnostic Front nebo Madball. Old school v podání Skarhead v čele s rozesmátým Lordem Ezecem opět rozešlehá prostory pražského Music Clubu Modrá Vopice a to v Úterý 29.6.2010 od osmi večer.

Skarhead vydali v Listopadu 2009 novou desku s názvem "Drugs, Music And Sex" u vydavatelství I Scream Records. Desku zprodukoval Lord Ezec (frontman Skarhead) a Dean Baltulonis, který produkoval i desky Agnostic Front, Madball nebo Sick of It All. Na tomto albu hostují veličiny světové HC Punk Metal scény : Jamey Jasta (Hatebreed), Freddy Cricien (Madball), Armand a Craig (Sick of It All), Vinnie Stigma (Agnostic Front), Jorge Rosado (Merauder) a další. Komentář Lorda Ezeca
k desce : Vybral jsem si I Scream Records, aby vydalo desku "Drugs, Music And Sex" hlavně proto, že je to skutečné HC vydavatelství s příchutí ulice. Podle mne je I Scream Records ztělesněním skutečného NYHC. Deska "Drugs, Music And Sex" tě rozdrtí !

Videoklip k písni "D.F.F." z této desky můžete vidět zde : www.youtube.com/watch?v=bbqh6d8zQoQ

Současní a bývalí členové Skarhead zároveň byli a někteří stále jsou členy legendárních Madball !

Lord Ezec jako frontman legendárních Crown of Thorns založil Skarhead v roce 1995 a spustil vlnu "New York Hood Core", ze které postupně vyrostla celá světová HC scéna. Svou inspiraci čerpají všude od old school HC přes metal až po punk rock. Jak říká hlavní člen Skarhead, vokalista a typ noční můry Lord Ezec : "This is how we live. We don't give a shit what you think. If you don't like it then get the fuck out of our way." (Je to o tom, jak žijeme. Je nám jedno, co si lidé myslí. Jestli se ti to nelíbí, uhni nám z cesty)

Skarhead si vytvořili silnou posluchačskou základnu po celém světě již díky svému prvnímu EP "Drugs, Money and Sex" (1997), které vydali před tím, než podepsali smlouvu s vydavatelstvím Victory Records. V roce 1998 absolvovali Skarhead velké společné turné s Hatebreed, Madball, Blood For Blood a Earth Crisis, které potvrdilo dobré renomé Skarhead a otevřelo dveře do celého světa. Následující deska "Kings At Crime" (1999) se stala celosvětovou klasikou HC scény. Kontroverzní frontman kapely Lord Ezec se např. stal velmi známou celebriou v Japonsku, kde prodává sportovní a jinou módu pod svou vlastní obchodní značkou. Zároveň provozuje respektované tattoo studio Murder Ink v Queens, New York.

Přijďte si naplno užít živelné koncertní vystoupení Skarhead a dát si trošku do těla v pražském music clubu Modrá vopice v Úterý 29.6.2010 od osmi večer !

Více info :
www.modravopice.eu
www.mafomusic.eu
www.myspace.com/skarheadmusic
 


Zveřejněno: 21. 05. 2010
Přečteno:
3420 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář