Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

MUSICA DIABLO, BORON, HEJTMAN; SO 29.5.2010 BENÁTKY NAD JIZEROU / LODĚNICE, ČT 3.6.2010 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ / CLUB NA RAMPĚ

Hudební klub Loděnice & Agentura MAFO s.r.o. přináší NOVÝ PROJEKT ZPĚVÁKA SEPULTURA DERRICKA GREENA s názvem MUSICA DIABLO, BORON a HEJTMAN.

MUSICA DIABLO (BRA - Trash Metal)
www.musicadiablo.com
www.myspace.com/musicadiablo

BORON (CZ - HC Metal)
http://bandzone.cz/boron   

HEJTMAN (CZ –Rock'n'Roll Metal)
http://bandzone.cz/hejtman                                      

Kdo má rád old scool trash metal alá Slayer, Sepultura, Kreator, Testament, Exodus nebo ranná Metallica, ten by měl rychle zaostřit své zraky na termín Sobota 29.5.2010 od 20:00 hod. večer ! V tento termín se v klubu Loděnice v Benátkách nad Jizerou představí na živém koncertu nový thrash metalový projekt  Musica Diablo frontmana Sepultury Derricka Greena. Jedná se o první a jediný koncert Musica Diablo v ČR. Tito brazilští ďáblové ze Sao Paula živě představí debutovou desku ´Musica Diablo´, která obsahije 11 nabušených skladeb a v Evropě vyjde 28.5.2010. Musica Diablo uvolnili na svém www.myspace.com/musicadiablo zbrusu novou skladbu s úderným názvem ´Underlord´ z tohoto debutového alba. Jako speciální hosté se představí česká metalová legenda Boron a pražský splašený rock´n´roll metal formace Hejtman, které lze jejich tvorbou přirovnat např. k Motorhead.

Musica Diablo je brazilský old school trash metalový projekt, jenž vznikl z dávného snu dvou přátel, kytaristy Andreho NM z HC/punkové smečky Nitrominds a Marcaa, skvělého bubeníka brazilských HC kapel Acao Direta / Dead Fish. Chtěli si zahrát spolu na jednom podiu a v jedné kapele. Když se jich zeptáte, proč právě trash metal, odpoví : "No, na to je lehká odpověď. Vyrůstali jsme v '80 letech, poslouchali metal od nějakých deseti let a hráli metal od okamžiku, kdy jsme měli nástroje v rukách. Mohl to být pouze metal.". Baskytarista Ricardo Brigas přišel o pár měsíců později a tak v lednu 2008 oficiálně vzniká Musica Diablo.

Po zdlouhavé práci na několika demo nahrávkách, které se nahrávaly ve studiu C4 studios v Sao Paulu, se základ kapely rozhodnul najít zpěváka, který by vhodně doplnil drsný sound kapely. A proto oslovují starého kamaráda Derricka Greena, kterému se projekt Music Diablo líbí a stane se jeho členem. První turné na sebe nenechalo dlouho čekat a Musica Diablo smetli svým thrash metalovým běsněním fanoušky v rámci evropského turné v Listopadu 2009. V lednu 2010 začali Musica Diablo ve studiu v Rio de Janeiro pod producentskou taktovkou Rafaela Ramose pracovat na plnohodnotné debutové nahrávce.  Na prvním studiovém zářezu se již nepodílel základní kámen projektu - bubeník Marcao, toho na přelomu roku 2009/2010 nahradil Edu Nicolini, bubeník Nitrominds. Zároveň byl do skupiny přijat druhý kytarista - André Curci, člen kapel Korzus a Threat. V dubnu 2010 vycházejí Musica Diablo vstříc fanouškům a prostřednictvím iTunes a MySpace.com profilu vydávají singl ´Lifeless´. Grafický návrh alba ´Musica Diablo´ byl vytvořen Gustavem Sazesem, který navrhoval i obaly desek Arch Enemy, Oldman´s Child nebo God Forbid.

Neváhejte a přijďte si užít pravého brazilského trash metalového nářezu. Areál klubu Loděnice v Benátkách nad Jizerou je situován hned u řeky Jizery, bude se hrát na venkovním podiu, takže to bude opravdu stát za to, nejen co se muziky týče……….

Více informací :
www.klublodenice.cz, http://www.narampe.cz/
www.mafomusic.eu  

 


Zveřejněno: 07. 05. 2010
Přečteno:
3352 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář