Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
HUSMAN FEST

Deep Purple Revival, The Creeps, Suzaplay, Frog In Fog, 12.6.2010 Brno - Melodka

Oslavte příchod léta nabušenou akcí na Melodce! Colours of Rock se ponese ve znamení pestré škály kvalitních kapel. Těšit se můžete na: Deep Purple Revival (Hard rock), Suzaplay (Pop rock), Frog In Fog (Alternative rock/Grunge) a The Creeps (Hard rock).

Deep Purple Revival
Brněnská kapela s výhradním zaměřením na tvorbu britské hardrockové legendy DEEP PURPLE. Kapela hrála v současné sestavě již od r.1984 do r. 1986 pod původním názvem DOGMA ART. V té době byla zaměřena především na tvorbu 70-tých až 80-tých let světoznámých rockových skupin DEEP PURPLE, URIAH HEEP, BLACK SABATH, LED ZEPPELLIN, JETHRO TULL a jiných a částečně i na vlastní tvorbu. V r.1987 odchází klávesista s bubeníkem ke skupině TAXI kytaristy Miloše Makovského, která se zaměřuje na výhradně vlastní repertoár. V roce 1988 se přeměnila sestava a kapela se vrací k vlastní tvorbě pod vlivem nové heavymetalové vlny z Anglie. Obnovení činnosti souboru vzniká v létě r.1999 na iniciativu bubeníka Mirka Kerna při příležitosti oslav 20. výročí vzniku skupiny DOGMA ART. Kapela vystupuje především na soukromých a polo soukromých akcích, v rockových klubech pro fajnšmekrovské publikum, na motosrazech a příp. revivalových festivalech.
http://bandzone.cz/deeppurplerevivalbrno

Suzaplay
Během roku 2009 se na české hudební scéně objevila "partička" s výstižným názvem SU ZA PLAY, tedy s názvem, který říká  JSEM ZA, HRÁT! Tento projekt s originálním zvukem nevznikl náhodou a všichni jeho účastníci si pochvalují vzájemnou spolupráci. Každý ze členů kapely má totiž solidní hudebnickou minulost. Složení této rockové kapely v podstatě způsobila dodnes hrající legenda brněnského bigbítu, kapela Helmutova stříkačka, kde se v různých časových pásmech prostřídali všichni současní protagonisté Su za play. Zpěvák Aleš Čuma a kytarista Libor Mikoška si už vzájemné hudební fungování vyzkoušeli i v kapele Narvan a na otázku, jestli má posluchač očekávat "Narvany" s kytarou "Helmutů", manažer odpovídá, že tvorba s tak kreativními lidmi nemůže nabízet výsledek, který zde už byl.Od kapely SU ZA PLAY můžete očekávat rock s prvky popu umocněnými dvěma kytarami, kvalitní basovkou, odrážené "click controled" bicími, a to vše korunováno zpěvákovým netradičním hlasovým projevem.Pokud stále přemýšlíte, kam kapelu zařadit, snad Vám pomůže oficiální žánrové zařazení bandu: CLICK-CONTROLLED POST-PUNK-POP DISCO ROCK'N ROLL SWING 'N B.
http://bandzone.cz/suzaplay

The Creeps
Kapela The Creeps se začala formovat koncem roku 2004. V lednu 2009 se konečně sešla v dnešní sestavě. Díky výrazným klávesám proplouvá mezi gothic rockem a energií nabitým hard-rockem. Staví pouze na vlastní tvorbě s anglickými, emotivně naladěnými texty a můžete ji zastihnout na koncertech a festivalech po celé ČR.
http://bandzone.cz/thecreeps

Frog in Fog
Frog in Fog je sympatickou kapelou na pomezí alternativního rocku a grunge. Vznikla v roce 2009 v Hrušovanech u Brna, známém rodišti hudebních skupin. Ústřední čtveřici tvoří Jan Franěk (Zpěv, el.kytara), Jan Chocholáč (El.kytara), Zdeněk Mocek (Basa) a Michal Trnka (Bicí). Se svým aktuálním setem se v rámci Colours of Rock poprvé představí také brněnskému publiku.


COLOURS OF ROCK FEST
Program: Deep Purple Revival, The Creeps, Suzaplay, Frog In Fog
Datum: 12.6.2010
Vstupné: 100 Kč


Zveřejněno: 26. 04. 2010
Přečteno:
3457 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář