Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

5.6.2010 Brno - Fléda; XIII.Století (Gothic rock), Depressive Disorder (EBM) a Strange

Cavern.cz se hlásí o slovo s třetím volume své akce, které se bude konat 5.6.2010 a to ve velkém stylu!

Živá vystoupení, jakožto stěžejní bod našich akcí budou zastoupena kapelami XIII.Století (Gothic rock), Depressive Disorder (EBM) a Strange (Post-punk/trash). Samozřejmostí je i tradiční set DJ Azraeluse, který se v rámci stylů gothic rock, deathrock post-punk, synthpop psychobilli, EBM a dalších postará o stylové zakončení akce.

Pro místo konání jsme vybrali brněnský klub Fléda, jehož historie se datuje až do roku 1911 a který v současné době představuje jedno ze stěžejních míst kultury v ČR.

Co na Carpe Noctem Vol.3 uvidíte/uslyšíte:

XIII.STOLETÍ
Je kultovní kapelou (nejen) české gothic rockové scény. Počátky XIII.Století sahají až do osmdesátých let, kde ústřední dvojice členů působila v kultovní punkové kapele Hrdinové Nové Fronty, po jejímž zániku vznikla právě kapela XIII.Století. Kapela se může pyšnit svojí dvacetiletou tradicí, dominantním postavení na naší scéně, vydáním bezmála deseti alb, několika DVD a VHS, stovkami odehraných koncertů a vystupováním po celé Evropě (zejména v rámci atraktivních evropských festivalů). Na Carpe Noctem Vol.3 kapela představí své aktuální album Dogma a zazní osvědčené hity kapely jako Elizabeth, Fatherland, či Justina, které dominují i v prostředí českých Jukeboxů.
www.xiiistoleti.com

DEPRESSIVE DISORDER
Je jednou z nejnadějnějších kapel naší EBM/rockové scény. Tato brněnská kapela vznikla roku 2002 jakožto projekt ústředního dua Patrik Lev a Radim Čáp. Na kontě mají několik alb, dem, remixů a účinkování na několika kompilacích. Mezi koncertní úspěchy patří mimo jiné i předskakování kultovních Die Krupps a Project Pitchfork, nezanedbatelné je i vystupování na slovenském festivalu Apocalyptic Vision 4. Kapela v současné době funguje v obohacené sestavě.
www.myspace.com/depressivedisorder

STRANGE
Tato trutnovská kapela funguje od roku 2005, dříve pod názvem ,,Strange people''. Za sebou má účast v tehdejší vyhlášené hudební soutěži Marlboro rock, kde se 2x umístila v semifinále. Ve své tvorbě sahá k odkazu alternativních a kytarových kapel konce 80. a 90. let. Sama svůj sound s nadsázkou definuje jako ,,Post punk trash''. Na Flédě zahraje svůj standardní set, kde zazní i několik úplně nových skladeb z nově připravovaného alba.
www.myspace.com/strangeweb

Afterparty by DJ Azraelus
Azraelus je pravidelným DJem Carpe Noctem. Mimo to působí jako DJ ve znojemském rádiu Elite. Akci na Flédě hodlá pojmout především v duchu gothic rockové klasiky, ochuzeni však nebudou ani vyznavači synthpopu, či EBM.


Akce: Carpe Noctem Vol. 3
Datum: 5.6.2010
Start: 19:00
Místo: Klub Fléda, Štefánikova 95/24, Brno
Program: Vystoupení kapel XIII.Století (Gothic rock), Depressive Disorder (EBM/rock) a Strange (Post-punk/trash) + DJs afterparty.
Vstupné: Na místě – 250Kč, v předprodeji – 200Kč
www.cavern.cz



Zveřejněno: 11. 04. 2010
Přečteno:
3529 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář