Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

Drottnar, Ador Dorath, Frosthardr, Carpatia

Hm, co to máme. Koncertík, 2 norské bandy, Ostrava, 55 kaček. To si asi dám říct. I když pondělí asi není nejideálnější den, ale turné je turné. V porubském klubu Chlív se ocitám poprvé. Pěkné místečko, jen co je pravda. Dens plac je snížený. Takový bazének. Pivko za 19 ujde. Lepší než za 30 na Metalmanii, parchanti. Avizovaný začátek 19:30 se nám opozdil asi o hodinu. Holt co se dá dělat:-)

Na pódiu zvučí kapelka z Frýdku-Místku Carpatia. Mlaďošci. Trvá to trošku dlouho. Snad to bude stát za to. Po několika zkouškách to rozjíždí. Čumím jako prase. Tohle jsem fakt nečekal. Melodický mix asi všech stylů, ale nejvíc převažuje asi trojice doom/black/heavy? To je jedno škatule-neškatule. Na rozjezd teda hodně příjemné překvapení. V pátek mají hrát v Havířově tak jsem na vážkách jestli na Havířovský inkubátor, nebo do Ostravy na masakry v podání Waco Jesus, Isaacaarum a spol. Uvidíme.

Do řiti, už to všechno trvá fakt trošku dlouho. Na pódiu první norští zástupci. Frosthardr. Ja něznáju. Severské typy:-). Hudba je taková nemastná neslaná. Kytarový vítr, sypačky, krákorání. Asi fakt nejsem blackouš (co, Skipi?:-) Styl - black někde z počátku 90.-tých let. No hlavně že je to baví.

Takže další na pódiu, Ador Dorath. Českotěšínská banda. Zvučí mnohem kratší dobu než ostatní. Je to slyšet. Kytaře zůstal ten šílený vichr a všechno přehlušuje. To je jedno Adoři se mi prostě líbí a přehrávají snad komplet celé album Adon Nin Edeleth... Tihle rarášci hrajou v Ostravě snad každý týden:-) Rozhodně, i když zvuk byl naprd, se mi líbili, ale hřeb večera pro mě byla hned první grupa. A proč to hodnotím už teď, když ještě nehráli další norové Drottnar? Protože už je kurva pozdě, chce se mi spát a jedu domů:-) Sorry. Snad příště.

Resumé: Koncertík za sympatickou cenu. Nevhodný den a zpoždění mě krapet nakrklo, ale nevadí. Příště si dám šlofíka v práci:-). 7 bodů z 10. Dal bych míň, ale mi se koncerty líbí samy o sobě:-) takže jsou všechny nadprůměrné. Některé víc, jiné míň. Kaněc.


Zveřejněno: 23. 03. 2004
Přečteno:
3409 x
Autor: Richardk | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář