Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
INSANIA

16.-17.-18.6.2009, Svojšice u Přelouče

Základní kámen světového Grindcore konečně uděří na OEF pódiu, aby představil své nové devastující album "Time Waits For No Slave" a potěšil naše grindující duše i celou řadou klasických skladeb ze své bohaté historie!!! 27 let drcení grindcore, 27 let jedna z nejtvrději makajících kapel na scéně, jedna z nejšílenějších kapel, co se týče opravdu hustého koncertovánína této planetě. NAPALM DEATH jsou prostě jenom jedni, vždy přesvědčiví se spoustou energie a jasnými názory pro otevřenou extrémní muziku, kterou celá ta léta produkují!!! Pořádně se připravte na moshpit, který nebude mít hranic...NAPALM DEATH na OEF - opravdu explozivní spojení!!!

NOVÝ FESTIVALOVÝ AREÁL - Svojšice u Přelouče

A je to tady…. Tedy spíše dlouho očekávané se stává skutečností. Po 10 letech v Trutnově Na bojišti se letošní ročník obscénního kolotoče přesouvá na nové festivalové působiště do Svojšic u Přelouče.

Těch důvodů pro změnu bylo hned několik. Mezi stěžejní ale patří naprostá nemožnost kontroly občerstvení Na bojišti a tím i náš jakýkoli vliv na kvalitu a cenu jídla a pití v průběhu festivalu. Rozhodli jsme se tedy vzít konečně i tuto stránku OEF pevně do svých rukou. Jsme si vědomi, že řada z Vás váží cestu na festival přes celou zemi a chceme Vám i v tomto směru garantovat tu nejlepší kvalitu na kterou jste jinak ve spojení s OEF zvyklí.

Za oněch uplynulých 10 skvělých ročníků v Trutnově chceme poděkovat všem, kteří nám s realizací festivalu pomáhali, včetně představitelů města Trutnova, policii, hoteliérům… zkrátka všem, díky nimž jsme Na bojišti strávili 10 nezapomenutelných let. Ještě jednou Děkujeme!!Festivalový areál ve Svojšicích není pro většinu z Vás ničím neznámým. V minulých letech tady proběhla řada ročníků největšího středoevropského punk festivalu ANTIFEST a také dva ročníky BRUTAL ASSAULT.

Areál jsme vybírali opravdu pečlivě a v mnohém se i podobá trutnovskému Bojišti, jak můžete vidět na fotkách.

K dispozici Vám letos budou pravděpodobně 3 kempy v přímé blízkosti festivalového areálu, uvažujeme i o kyvadlové dopravě z Pardubic přímo do Svojšic v průběhu festu, no a samozřejmě o celé řadě novinek, s kterými Vás budeme postupně seznamovat v průběhu následujících měsíců.

Věříme, že nám zachováte věrnost a přízeň a sejdeme se všichni, letos ve Svojšicích!!

OEF v Trutnově je mrtev… Ať žije OEF ve Svojšicích!!

Za Obscene Extreme crew Čurby

OBSCENE EXTREME 2009 Freak-friendly Extreme Musick Open-Air Festival, 16.-17.-18. July 2009, Svojsice near Pardubice - Czech republic

Zatím kompletí sestava kapel :

40GRADI, A DEN OF ROBBERS, ABADDON INCARNATE, ABNORMYNDEFFECT, ACCION MUTANTE, AFGRUND, AMOCLEN, BELCHING BEET, BIRDFLESH, BLOOD DUSTER, BOILER, BOMBSTRIKE, BUFO, CAPTAIN CLEANOFF, CHOKED BY OWN VOMITS, CREPITATION, DEAD INFECTION, DEFECAL OF GERBE, DESECRATION, DISFEAR, DISTASTE, F.A.M., FEASTEM, FLESHLESS, GAF, HAIL OF BULLETS, HEAVING EARTH, HIROŠIMA, IDIOTS PARADE, IMPERIAL FOETICIDE, JIG-AI, JOE PESCI, LIVIDITY, LIVSTID, M40, MACHETAZO, MOB 47, MONDO GECKO, MORTIFILIA, MUMAKIL, MUNICIPAL WASTE, NAPALM DEATH, NECROVILE, OXIDISED RAZOR, PRASELIZER, RAMMING SPEED, RAS, RATOS DE PORAO, SEPTICOPYEMIA, SLAVEBREED, SOUND OF DETESTATION, SPASM, SPINELESS FUCKERS, SUPREME PAIN, TSUBO, ULTIMO MONDO CANNIBALE, URTIKARIA ANAL, VENOMOUS CONCEPT, WOLFBRIGADE, WORMROT

VSTUPENKY:
Předprodej :
Do 1.7.2009 - 850 Kč
LÍSTKY na Obscene Extreme 2009 můžete objednávat přes Obscene e-shop!!!

Na místě - 1000 Kč

více informací :
www.obsceneextreme.cz
www.myspace.com/obsceneextreme


Zveřejněno: 23. 05. 2009
Přečteno:
3631 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář