Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

POPPY SEED GRINDER, BED SORES, SPASM, EVERLASTING DARK, FALL INTO MISERY, MIVEDANTAL, IN EXTREMIS, HETCHITERA, LANIENA MENTIS - 23.5.2009, Olomouc – Letní kino

Závěr měsíce května bude patřit metalu. Přijďte nás podpořit sobotního dne 23.5.2009 od 15:00hodin za 120,-Kč do olomouckého, rozkvetlou přírodou a všemi druhy zeleně obklopeného, prostředí Letního kina, které se doslova roztančí pod nohami tančících vystupujících, přihlížejících, ale také kolemjdoucích diváků, jež se nebudou moci dopátrat, co že se to v tom Letňáku děje. Mám nutkání to někomu povědět. Jen komu… 23.5.2009 se v olomouckém Letňáku budou dít věci. To vám panečku povím. Druhé pokračování metalového open-air festivalu se stane Toxic Party Vol.2, které slibuje opravdovou metalovou pařbu. Vždyť v roli hlavního head-linera se představí, zahraničními koncerty ostřílení, borci POPPY SEED GRINDER společně s gore/grindovými zvrhlíky SPASM. Aby toho na vás nebylo málo. Třetím tahákem jsou na tuzemské scéně respektovaní rokycanští metalcoreový technici BED SORES. A kdyby ani to, mohu vám slíbit, že si akci užijete nejenom díky příjemnému prostředí, kvalitním organizačním schopnostem, profesionálního ozvučení a osvětlení, ale také díky kulturním vložkám, jež akci zpřístupní nejenom pro zaryté vyznavače metalové vášně, ale také pro zvědavé návštěvníky, kterým bude rozmanitá sorta tónu jednoduše lákadlem. V místě konání bude možno zakoupit trika, kšiltovky, mikiny, CD’s, mnoho druhů občerstvení a dalších hudebních vymožeností, které si pro vás hlavní organizátor přichystal.      

POPPY SEED GRINDER jsou indikátorem nadstandardní kvality, jež tuzemská scéna nabízí. Za dobu takřka 12ti let se kapela představila nejenom v širokosáhlém zahraničí, kde sklízí stále obrovský úspěch, ale také v každém větším či menším tuzemském městě, ze kterých udělal kulničku na třísky. Loňský rok se nesl v duchu dlouho očekávaného alba „Humanophobia“, které dle očekávání sklidilo pozitivní úspěch, ať už se jedná o vyznavače brutal death metalu, hardcore, grindu či death/grindu. Tahle pražská skvadra jednoduše ví, zač je toho loket. O čemž se již brzy na vlastní kůži přesvědčíte i vy!
http://www.myspace.com/poppyseedgrinder

BED SORES, rokycanští pardálové a mágové svých nástrojů, se potýkají snad každým rokem s nějakou tou personální rošádou, a tak není vůbec od věci, když řeknu, že kapela mění sestavu častěji než kdejaká dlouhohrající heavy metalovka. Dejme tomu, že máte rádi svižný metalcore s prvky techniky, matematické vypočítavosti a hutného řevu. V tomto případě budou tihle hoši tou nejlepší volbou pro vaše sluchovody, které se v tomto mnohobarevném kapelou interpretovaném prostředí opravdu vyřádí. V případě, že jste vyznavači něčeho trochu odlišnějšího. Něčeho, co se jen tak nevidí a neslyší. Představím vám třetího tahouna festivalu, kterým není nikdo jiný než SPASM.
http://www.myspace.com/bedsores

SPASM jsou nám starou dobrou známou. Vždyť jsou to kluci z vedlejší vesnice. SPASM (neboli trojhlavé gigolo gore/grind komando) jsou jako jedna z mála tuzemských gore/grindových kapel uznávaní i za hranicemi. A to i přesto, že je tuzemská scéna tvořena nejedním zvučným jménem daného žánru. Ale to by nebyli provokatéři a kontroverzní „rapeři“ SPASM, kdyby se o nich nepsalo v každém tištěném plátku jako o jedné z nejpekelnějších koncertních sebranek. Víte jak to vypadá, když si na sebe takovej pupkáč Radim navleče gumový fetišistický oblečky s maskou kata na hlavě? Opravdu ne? Nejenom proto, že si kapela s sebou přiveze aktuální desku „Paraphilic Elegies“, ale také proto, že podobnou show jen tak někde nezahlédnete, proto vám radím. Nenechte si tuhle trojku za žádnou cenu ujít a zatančete si s námi! 
http://www.myspace.com/spasmgrind

Pro ty, jenž by mohli namítat, že se jedná čistě o metalový festival. Budu mít jen několik málo vět, kterým vám toto tvrzení vyvrátím. Toxic Party není jen o hudbě, ale především o lidech, podpoře vystupujících, přátelskému posezení v příjemném prostředí, kde vám k vašemu potěšení zapějí nejenom blasfemičtí hrdelníci, ale také sopránové vokály olomouckých gotiků EVERLASTING DARK. Svojí choreografickou show vám předvede i hrdelník mnoha zvířecích skřeků, zpěvák FALL INTO MISERY Mrtvola, kterému bude na paty šlapat jeden z nejatraktivnějších grindových vokálů olomouckého kraje v podání pěvce Hexe rovněž olomouckých death/grindových řezníků MIVEDANTAL. Aby to tady jen nekvíkalo a nevyjadřovalo se vulgárními výrazu, budou tu i poměrně neznámý thrash/metalcoreový starou školou ovlivnění IN EXTREMIS nebo hardcoristi HETCHITERA, jež do vás napumpují dávku poctivého hardcore s prvky z mnoha odlišných žánrů. Nevažte se, odvažte se a přijďte dokázat, že vám není tuzemská hudební scéna lhostejná! Těším se na vás!

 
Datum: 23.5.2009
Místo: Olomouc – Letní kino
Vstup: 120,-Kč,
Start: 15:00hod


Zveřejněno: 18. 05. 2009
Přečteno:
3308 x
Autor: Nathanella | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář