Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

3. června 2009, Velodrom Brno, začátek v 19:00

MARILYN MANSON MÍŘÍ DO BRNA!


Americká glam rocková kapela se po dvou letech vrací do České Republiky. V čele s hlavní hvězdou, zpěvákem Marilynem Mansonem vystoupí v rámci celosvětového turné k nové desce „The High End Of Low“ 3. června na brněnském Velodromu!

Kapela, která vznikla v kalifornském Hollywoodu dostala své jméno spojením dvou rozdílných světů. Marilyn jako Marilyn Monroe a Manson podle Charlese Mansona, několikanásobného vraha.

Kontroverzní leader kapely, vlastním jménem Brian Hugh Warner se narodil roku 1969 ve státě Ohio a než se dal na uměleckou dráhu, živil se jako hudební žurnalista. V roce 1989 založil kapelu Marilyn Manson & The Spooky Kids, následně zkrácenou na Marilyn Manson. Kapela za svou kariéru vydala 7 studiových alb vč. aktuálního „The High End of Low“. Následovník šesté desky „Eat Me, Drink Me“ má stanovené datum vydání na květen 09. Prvním singlem bude skladba „I Want To Kill You Like They Do It In The Movies“. Podle popisu samotného Mansona je skladba hodně sadistická, stručně by se dalo říct, že je o vraždě, sexu a smrti.

Kapela v současné době koncertuje s tomto složení:

Marilyn Manson – zpěv
Twiggy Ramirez – basa
Ginger Fish – bubny, perkuse
Chris Vrenna – klávesy
Rob Holliday – kytara

Lístky na koncert k zakoupení v síti Ticket Pro www.ticketpro.cz, ve dvou cenových relacích (790,- / stání, 990,- / stání u podia)

Datum: 3. června 2009
Místo: Velodrom Brno
Čas: 19.00

Koncert přináší agentura WTF Entartainment. Více informací naleznete na www.wtfcz.cz

Pro další informace prosím kontaktujte:

Barbora Vokatá
WTF Entertainment
Tel: 733 120 111
Email: barbora@wtfcz.cz


Zveřejněno: 06. 05. 2009
Přečteno:
3417 x
Autor: Nathanella | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář