Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
LLYR

SPREADING THE SICKNESS VOL. 1 – kompilace CD 2007 - Mutilated rec.

Kompilačka? No, budiž ... Co jsem si nafasoval, to si taky sežeru ... Připomíná mi to narvanou čekárnu v období vrcholící chřipkový epidemie ... Takže, sestřičko Evičko, dost už bylo laškování, tu flašku zašijte do kartotéky a zavolejte prvního pacoše!

SEPTYCAL GORGE: Taliánskej morbus způsobenej virem Americanus Brutallus Deathus. Slušnej lehkej nadprůměr. Bacilonosičem byli nejspíš Prophecy, Vile, Deaden ... CREPITATION: Angláni infikovaný tvorbou Enmity, Devourment, Retch ... Mý maličkosti nic neříkající U.S. Ultra Brutal Guttural Death na pomezí Grindu.

LADIES AND GENTLEMEN: ltaliano Spaghetti Grind Core s inklinací k Anal Cunt hluku. Zahulenej zvuk, hysterickej řev gradující v uširvoucí jekot. Timlitus.

YATTAI: Galové drtěj jádro. Asterix a Obelix v podzemní říši. Správňácky ujetej, mírně skotačivej Grind Core. Sousto pro příznivce jejich krajanů Gronibard či Ultra Vomit.

MORBUS: Vzpomene si ještě někdo na debut kolumbijskejch Masacre? Hombres zVenezuely ano. Jen víc osolili otáčky. Poslouchatelnej pádivej staroškolní Death Metal.

COTE D' A VER: Grindově rachotící zvuková koule doprovázená prasečím rykem. Holandsko, Gore ... Že by variace na L.D.O.H. ve stádiu pokusu?

GASTRlCK BURST: Frantíci cpou do mixéru Grind Core a Death Metal. Celkem šmakovná přesnídávka. "Yogurt Attack" ... Jo, jo, srandičky ... Na to vás užije!

REPULSIVE DEPRAVITY: Podivná mutace Grind Coru s produktem hlasivek dominujícím nad veškerejma instrumentama. Chaos bordel. Rve to repráky i mý jernnocitný ouška. Kolumbie? Aha ...

TYPHOID: Znalcům netřeba představovat. Pro ty ostatní: tohle jsou kmotři SUFFO-mafie osobně! Inteligentní verze U.S. Brutal Death Metalu s příchutí brynzy, halušek a borovičky. Slovakia Rules!

SPLATTERED MERMAIDS: Křečovitej, výplachoidní a i když drtící, přece jen paskvil. Grind-Noise s jazzovejma vsuvkarna - nářez co? To si říkáte Švédi?! Kéž vás sám Thorr bací kladivem!

HELLUSINIT: Amerika je Amérikááá ... Naprosto klasickej tovar ze zámoří. Žádná sláva. Zíííív ...

SOCIAL SHIT: Juchúúú! V Argentině znají, kterak hráti a též nazvučiti Grind Core! Naprostá spokojenost!

RELENTLESS ATTRlTION: Nizozemí zasáhla vlna U.S. Brutal Gurtural Death Grind nákazy. Naporcovanej grglavej marast. Malignancy?

DEPTHS OF CHAOS: Amerikanskij Old-School-Brutal-Death-Metal-strajitělnyj zavód. U. S. parta vzdává hold praporu klasiky žánru.

DECONFORMITY: Pravověrnej nostalgickej Smrťák! Exkurze do labyrintu Death Metalu počátku 90-tejch let minulýho století. Opět gang zpoza velký louže. Palec hore!

SOURPUZ: Imperium koky, čili Kolumbie. Učebnicovej příklad Death Metalu tak, jak ho drhli staří pardálové. Celkem slušná prácička, smrtonoši ...

CUMBEAST: Devourmentem odkojenej finskej ansámbl. Grgly, chrchly, brbly ... Extra nabroušený ostří zvuku, ale jinak ... Kam ten Sever spěje? ...

TSUBO: Nechápu to. Grind? Death? Hard Core? Všehochuť s nádherně brumlavou basou. Aj, takřka rocková pasáž ... Kurvafix, Taliáni, neblbněte! Kdo se v tom pak má vyznat? Já to musím nějak definovat! Recenzent ten tvrdej chleba má ... Achjo ...

SPLATTER SNUFF: Nepříliš profesionální záznam kolumbijský Porn-Gore-Grind kutálky. Stylově věrný, meze průměru nepřekračující. ..

PERPETUAL: Krajani před chvílí hodnocenýho lascivního kompostu. Hvězdný války? Ne. Black Metal? Ne. Krákorající posel Temnot a nesmělej projev éterický pěnice topící se ve všítý epičnosti. Gotická pěst na Death-Grind oko ...

CHOKED BY OWN VOMITS: Našinci imitujou L.D.O.H., Dead Infection. A to tak, že velmi přesvědčivě. Přehlednej, prasopalnej Gore-Grind dunihlav. Nemám připomínek!

SCAFFOLD: Slovenia. Odlitek z U.S. Old School Brutal Death Metal formy. Řemeslně dokonalej, vypulírovanej, leč fádnÍ. ..

SPIRlTUAL INVADER: Kolumbijskej valivej Death Metal s mocně nemocným zvukem, občas sklouzávající na šikmou plochu typickýho U. S. Brutálu ... Ale jen občas. Zajímavá a slibná záležitost!

Ufff. .. !

Čas: 79:17

nebodováno


Zveřejněno: 25. 03. 2008
Přečteno:
3437 x
Autor: Skalp | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář