Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TELEPATIE VI

TEMPLE OF SORROW - Intergalaxial Brutes CD 2007 – selfrelease

U všech rohatejch! Čeho jsem se to na svý starý, artrózou okupovaný, kolena dočkal?! Nejenže se moravsko-slezští komponisti jaksi neobtěžovali zaslat jakýkoli informace ohledně svýho díla (sestava, studio atd.), ale navíc mi připravili nemilý překvapení v podobě diskotékový verze mýho oblíbenýho stylu - Death Metalu. Jak už jsem předeslal, s fakty jsem nebyl obeznámen, tudíž se tato recenze ponese v duchu ryzího hnidopišství a zapšklý averze vůči experimentátorům.

Takže začněme pokusem o přiblížení problematiky T.O.S. neznalejm čtenářům: představte si vyměklej klon LlBIDO AIRBAG. Zvuky z jiný dimenze, vysílání z galaxie jménem "Moderna", sci-fi underground, polosyntetický tryzny za MUDr. Ludvíka Součka. Někomu to možná připomíná CLAWFINGER, FEAR F ACTORY (viz. konkurenční kritik v oblasti crypt-artu, Davezerker .. .). V tom se nejspíš shodneme. Tyhle prznitele metalu zpoza velký louže z duše nenávidím!

Ale zpět k T.O.S. Švédsky chrastící kytara, kovově znějící basa i uchu lahodící přednes ochraptělý zombie tonou v syntetizátorovým galimatyáši a stávaj se obětí nesmlouvavýho elektronkovýho teroru. Samozřejmě v tomhle výčtu nesmí chybět ani strojní bicmajstr alias automat vyplácející zadnici nebohý Zubatý kmotry údery v převažujícím středně rychlým tempu. Ačkoliv se to, vzhledem k předcházejícím výlevům staromilcovy žluči, bude zdát zvláštní, tak ke zvuku jako takovýmu nemám sebemenší výhrady. No, velevážení, asi takhle: předpokládám, že každej(á) z vás je vybavenej(á) notnou dávkou zdravýho selskýho rozumu. Poslechněte si to a zaujměte osobní postoj ke snažení týhle, nutno podotknout letitý, party. Sám však, dle sebe, soudím, že starý páky odkojený TORR, MASTER' S HAMMER, ASSESSOR, posléze MURRAIN či PATHOLOGIST z tohohle kotouče trefí šlak! V lepším případě se stane zdrojem obveselení (stejně jako trefný hlášky z eroticko-humoristickýho měsíčníku Maxim .. .).

Čas: 39:48

Seznam skladeb:

  1. Melt Me Down
  2. Space Cuisine
  3. Animated Terrestrial City
  4. A Tribute To Kryten
  5. Silicon Hell
  6. Legion
  7. Buy Your Own E.T.
  8. The Cocpit Twist
  9. The Polymorph
  10. Me Multiplied By Me
  11. Intergalaxial Brutes

http://bandzone.cz/templeofsorrow


Zveřejněno: 22. 03. 2008
Přečteno:
3564 x
Hodnocení autora:
3 / 10

Autor: Skalp | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář