Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

DAVE SLAVE´S DOOMED AND DISGUSTING – Satan´s Nightmare CD 2005 - BATTLEGOD prods.

Dejv Slejv je původním baskytaristou australských násilníků SADISTIK EXEKUTION. Tak pravil internet. Osobně bych dotyčného viděl spíš v roli aspiranta na samotku v Bohnicích. Satanova noční můra se může velice rychle stát noční můrou pro každého zakupitele, tudíž doporučuji urychleně dočíst tento zlý, 666 znaků obsahující článek a dál si držet od nahrávky bezpečný odstup. Placka poskytuje prostor směsici inter, heavy metalového vnímání temnoty a patřičně afektovaného hlasového projevu. Bizarní alegorický vůz se za hrozivého lomozu drkotajících plechovek proplétá provozem vašich mozkových závitů na první dva rychlostní stupně, nechávajíc po sobě spoustu šrámů, odřenin a zbytků v místech kontaktu podivných zvuků a samplů s oplocením vjemových autostrád. Kytarová práce nestojí za řeč, bicí hraje zřejmě jednoruký hluchý pavián s průměrným vztahem k rozbíjení kokosovým ořechů. Výjimkou budiž obstojný zvuk. Jen jemu je možno vděčit za alespoň minimální poslouchatelnost nahrávky. Celek na mě dělá dojem, jaký by asi vyvolal vánoční stromeček vymáchaný v krvi a zdobený adventní čokoládovou kolekcí v kombinaci s odřezky z nuceného výseku a popraškem lehkého bramborového salátu. Jestli je toto humor, pak nechápu, kdo uvolnil peníze na zaplacení tak bídné one man show.

  1. Chanting souls
  2. Ceremonial sacrifices
  3. Torture chamber
  4. Sinister sorcery
  5. The devils devil
  6. Murder in the dark
  7. Unleash the vampire
  8. Good mourning
  9. God and Satan
  10. The graveyard song
  11. Horror soundtracks

Zveřejněno: 06. 11. 2006
Přečteno:
3633 x
Hodnocení autora:
1 / 10

Autor: Ghm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

23. 11. 2006 05:39 napsal/a warren bones
warren_bones@yahoo.co.uk
I AGREE DOOMED AND DISGUSTING IS A MASTERPEICE ! I THINK THIS BAD REVIEW IS BECAUSE DAVE SLAVE DOSN,NT SOUND LIKE TYPICAL TALENTLESS BLACK METAL CRAP! DAVE SLAVE WILL BE BIG LIKE KING DIAMOND OR QUORTHON!
22. 11. 2006 03:29 napsal/a kelly kaos
kellykaos@hotmail.com
DOOMED AND DISGUSTING IS THE ULTIMATE DOOM ! YOU MUST LISTEN WITH THE LIGHTS OUT AND 5 CANDLES BURNING AND ESSENCE OF FROG ! IT IS HAUNTED ALREADY 2 PEOPLE HAVE SUICIDED OVER DOOMED AND FUCKING DISGUSTING! DAVE SLAVE IS THE GODFATHER OF DOOM!
22. 11. 2006 03:26 napsal/a kelly
kellykaos@hotmail.com
you people are crazy giving dave slave 1 out of 10 !dave slave is the ultimate upcoming solo artist! he snorted his uncles ashes in the name of doomed and disgusting! dave sllave will be a mega star in no time!