Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TELEPATIE VI

WASTEFORM – USA, ETERNAL BLEEDING – Slovensko, FLESHLESS, INGROWING, CEREBRAL TURBULENCY, ALIENATION MENTAL, POPPY SEED GRINDER, F.O.B., ONANIZER, CUTTERED FLESH, HALALÍ, CHOCKED BY OWN VOMITS, UNBORN, PENISYFILIS

Tentokrát nebloudíme lesem a cestu do Krhanic nacházíme hnedka napoprvé, jako Pája, do areálu vjíždíme zrovna v čas začátku akce. Opět je tu ale malé zdržení, možná vlastně plánované, protože jak se posléze dozvídám avizovaná sestava tak jako vloni nebude kompletní.

Jako první je tu PENISYFILIS, tuhle kapelu jsem poprvé poznal vloni na Eternal Hate festu a bylo to kruté poznání. Letos opět na stejném místě jsem koulel voči a stejně tak i dnes. Kapela šla prudce nahoru, zejména výkon bubeníka, pokud to není někdo jiný :) , bylo to co kapelu tlačí dopředu, inu musím uznat na rozjezd celkem slušný brutal death metal. CHOCKED BY OWN VOMITS mají celkem originální název a jedou bez basy a v krapet hustších vodách spíš v už méně originálním gore grindu. První pražáci – death thrashoví UNBORN si prohazují fleka s Cuttered Flesh a mají hned pod kamoušem první slušnej kotel, ale asi po půlce jejich setu mi připadá, že už jsou tam moc dlouho a nudí mě to. CUTTERED FLESH jsem viděl opět po roce a tady se mi líbili daleko víc, je vidět že za ten rok kapela udělala kus práce, brutal death grind, jak má být. ONANIZER, to je záruka kvality, vtipných průpovídek jakbysmet a kvalitního funny grindíku. Opět jsem se parádně bavil. Další pražská míchanice HALALÍ mi utkvěla v paměti už z minula, nevím jestli tohle seskupení hraje jinde než kolem svého bydliště, nicméně asi i to jim stačí. Tupa tupa sranda grind je opět tu, je znát že důraz je kladen hlavně na texty, pecka Na plovárně v Podolí nemohla chybět, ovšem dostává mě cover od Root s upraveným textem - Píseň pro Platana (Ó Platane ty vládče všeho bíra :-), to je fakt mazec, výborně se bavím. Pod pódiem totální mela, ale co je ale podstatný je to, že během setu Halalí se začal na Krhanice snášet deštík, který přešel v docela slušnou průtrž, pod pódiem to prořídlo a zůstali fakt jen skalní. Dohrálo se za asistence zvukaře na pódiu, který byl tentokrát líp vybaven, než vloni a všechno stihnul přikrýt plachtami. Je po dešti a Slováci ETERNAL BLEEDING jsou první, kteří nezahrají, takže je tu táborské komando F.O.B., no co já bych o tom psal… snad jen, že prasklá struna předčasně ukončila náš set. A jsme opět v Praze a tentokrát s ALIENATION MENTAL, zatím asi nejlepší banda festu, hlavně před výkonem bubeníka smekám. Blast jak prase! Po Alienench tu má být CEREBRAL TURBULENCY, ale bohužel, ze zdravotních důvodů nám není dopřáno, litoval jsem hodně. Následující popíky (POPPY SEED GRINDER) jsem sledoval jen napůl oka, absence basáka nijak nezměnila standardní kvalitu. INGROWING jsem naživo po vydaní nové fošny (která je mimochodem exklusivní) neviděl, takže jsem pozoroval a pokyvoval. Hrálo se i pár starších kousků. FLESHLESS odvedli standardní kvalitu, ke konci mi přišlo že hráli už docela dlouho, pozvali na pódium taky zpěváka z Wasteform. Ostatně amíci WASTERFORM se letos usadili v Evropě a zejména na českých pódiích. Po Obscene Extréme mi zde v Krhanicích přišli víc k duhu, jejich death metal rozhodně není tutovka. No uvidíme na brutalu. Co dodat k letošnímu ročníku, nevím přesně kolik lidí bylo na akci, ale přišlo mi, že návštěvnost byla ok, cena pivka taky, sortiment a kvalita jídla byla také ok, domu jsem dorazil někdy po druhý ráno, no já musím říct, že jsem byl spokojen.


Zveřejněno: 02. 08. 2006
Přečteno:
3361 x
Autor: Márty | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

05. 08. 2006 18:48 napsal/a kelkos
super
dik za photo a report
04. 08. 2006 11:18 napsal/a Hanka
fakt ftipné
Opravdu ftipné, pane šéfredaktore!!! Kapely, které nedorazily si mou pozornost nezaslouží, hihi :-()))))))
04. 08. 2006 07:03 napsal/a marty
fotky vsech kapel?
a co eternal bleeding a cerebral turbulency ???? :)))))
03. 08. 2006 21:09 napsal/a Hanka
fotky jsou tu!!!!
A máme tu fotečky z Krhanic. Tentokrát jsem z obliga, žádná diskuze nebude, protože mám fotky všech kapel :-)))
03. 08. 2006 21:08 napsal/a Hanka
fotky jsou tu!!!!
A máme tu fotečky z Krhanic. Tentokrát jsem z obliga, žádná diskuze nebude, protože mám fotky všech kapel :-)))