Nejbližší koncerty
INSANIA

Dne 19. května 2006 proběhla v ašském Klubíčku druhá zastávka JAFFA TOUR

V pořadí druhá zastávka JAFFA TOUR proběhla tentokrát v režii skupiny EMPTY FEELING dne 19.5.2006 Klubíčku v Aši. Co se týče návštěvnosti tak přišlo asi tak dvakrát více lidí než minulý měsíc do Karlových Varů, či-li něco přes sto. Začátek akce se stejně jako na první Jaffě protáhnul a začalo se někdy před desátou hodinou. Jako první se na podiu představili EMPTY FEELING, kteří v závoji "vanilkové" mlhy vytvořili skvělou atmosféru. Záhrali sedm songů a svůj set zakončili skvělou coververzí od Carcass. Při poslechu jsem zjistil, že chlapíci i svoje starší songy obohatili novými pasážemi a vyhrávkami, je vidět, že na sobě opravdu pracují.

Další na řadu přišli ŠTÁB ZS-CO. Časový skluz byl již docela veliký, k tomu jsem při první skladbě utrhl na kytaře strunu, takže kluci pár minut jamovali. Myslím že se nám podařilo docela dobře navázat na set Empty Feeling a při druhé písničce už to mezi lidmi zase vřelo. Po půlhodinovém vystoupení měla na řadu přijít další kapelka. Zde došlo k menším komplikacím, které spočívaly v pořadí skupin.

NARCOLEPTIC měli po odchodu kytaristy Jardy premiéru s jednou kytarou. Ukázali však, že nemají v úmyslu nějak slevit z muziky kterou dosud hráli. Několik songů teď vyzní jinak a určitě plno pasáží změnili ale nemůžu říct že by to bylo na škodu. Jejich živelné vystoupení rozhýbalo nejednoho posluchače. Byla to prostě krásně strávená půlnoc.

Asi tak ve čtvrt na jednu kluci vyklidili podium a vystřídali je chodovští grindeři CUTTERRED FLESH. Trvám na tom co jsem o nich psal posledně. Velice technický a rychlý grindcore velmi dobré kvality. Jediné co trošku kazilo jejich vystoupení byl ne úplně ideální zvuk - tento problém byl celý večer přestože se zvukař opravdu snažil a dělal co mohl. Poprvé jsem trošku zaslechl názvy písniček a musím říct že skladatel má opravdu fantazii. Těsně před jednou kluci dohráli a byli vystřídání pražskou smečkou NAMELESS GATHERING.

Jejich set jsem bohužel neshlédl celý. Kluci začali klasicky intrem, navádějícím temnou atmosféru, kterou však záhy rozdrtí opravdu technický deathmetal. I přesto, že už bylo opravdu pozdě, nebyla na nich znát únava a rozjeli to nejvyšší rychlostí. Já taky, ale bohužel domů. No určitě si kluky vychutnám na příští akci.


Zveřejněno: 28. 05. 2006
Přečteno:
3238 x
Autor: Kršák | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář