Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

NEGLIGENT COLLATERAL COLAPSE - Sick Atoms CD 2005, Obscene productions

Staří grindcoroví pardálové Negligent Collateral Collapse vydali nové album ?Sick Atoms? a na to bychom se měli podívat trochu z blízka.

NCC se na brutální scéně pohybují již nejeden rok a mají dost jasno v tom co dělají a chtějí dělat. Nové album budiž tomu důkazem. Grindcore podle NCC toho nejklasičtějšího zrna s příměsí různých vtipných vsuvek. Na rozdíl od stovek českých kapel, které se pouze snaží o zajímavý grind, NCC se to s přehledem daří. Nikdy bych nevěřil, že mě bude bavit devatenácti písňové grindcorové album, ale věřte tomu nebo ne, je to tak. Nevím, jestli bych dokázal hovořit o jednotlivých songách zvlášť, ale líbí se mi, že je velmi povedený zvuk, žádný murmur. Bicí pěkně nazvučené jedou, jak mají, sypačky jsou přesné, bubeník si s bicími hraje, kytary jsou občas i melodické, používá se hodně efektů, i na zpěv. Jasně, teď ji slyšim, super song je ?Smoking?. Celou dobu jsem nemohl přijít, která se mi to líbila, tak je to ?Smoking?.  Potom ještě ?Heroin?, ta má skvělý začátek? no a takhle bych mohl jít donekonečna. V každé písničce je něco?

Sick Atoms je, řekl bych, vysoce nadprůměrné album v oblasti grindcoru a je natolik různorodé, že baví od začátku až do konce i takového grindcorového analfabeta, jako jsem já. Největší klady vidím hlavně v již zmiňovaném zvuku, který je skutečně hodně vychytaný, mnoho daleko srozumitelnějších smeček by mohlo závidět. A potom ve využívání různých vtipných vložek, zvuků efektů. Je to ?bordel?, ale srozumitelný a zábavný, dávám sedmičku?

Čas: 36:54

Seznam skladeb:

  1. Intro
  2. Sick Atoms
  3. Heroin
  4. Tranquilizers
  5. Crack And Cocaine
  6. Hallucinogens
  7. Smoking
  8. Ecstasy/Herbal Ecstasy
  9. Alcohol
  10. The Facts
  11. Steroids
  12. GHB
  13. Ritalin
  14. Inhalanto
  15. Methamphetamin
  16. Marijuana
  17. Ketamine
  18. Meth gathinone
  19. Rohypnol
  20. ...

web: www.ncc.wz.cz


Zveřejněno: 16. 01. 2006
Přečteno:
3502 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář