Nejbližší koncerty
  • 17. 05. 2024MÍSTNÍ FESŤÁK 2024 ☆ Nepravidelně pořádaný a pokaždé t...
  • 17. 05. 2024Libido Challenge po třech dobách ledových konečně chřtí d...
  • 18. 05. 2024Nehledali se, až se nenašli. Kiss Me Kojak a Fetch! patří...
  • 18. 05. 2024BELL WITCH (USA) + THE KEENING (USA)
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Ve velkém stylu se rozhodlo oslavit čtvrté narozeniny pražské Rádio Beat.

Po loňské akci v klubu ROXY se letošní party pro posluchače přesouvá do Sazka Areny, na jejíž zvuk i akustiku pějí chválu i ty nejprovařenější světové hvězdy. Na své si v tento den přijdou všichni: bigbeaťáci, rockeři, pankáči i metalisti.

Účast přislíbily tyto kapely:

Britští SAXON, v čele s Biffem Byfordem, se u nás zastaví v rámci svého evropského turné 25 year of New Wave Of British Heavy Metal ? stylu jemuž byli spoluzakladateli. Kapela chytla už nevím kolikátou mízu a hraje, stejně jako například Motorhead, čím dál tím nářezověji. Jejich zatím poslední album Lionheart u nás kapela měla možnost představit již minulý rok na koncertu ve Zlíně. Čím nás překvapí letos?

Tepličtí Kabát snad ani nepotřebují v tuzemsku představovat. Jsou jedněmi tak milováni jako druhými nenáviděni. Každopádně se jedná o vůbec nejúspěšnější domácí rockery  jejichž hity již téměř zlidověli. Kdo by neznal himnu pijanů Žízeň nebo profláklou Pohodu? Kabáti na svých webových stránkách prozradili, že na příští rok připravují novinkovou, v pořadí již devátou studiovku. Pro fanoušky je to tak možná poslední možnost vidět kapelu na živo než se uzavře do studia.

Znám málo kapel, kterým se daří hrát přes dvacet let v jedné nezměněné sestavě. Jedou z nich jsou pražští Visací zámek, kde je to samý inženýr a asi proto to jsou takový pankáči. Letos vydali novou desku Punk! s Kafkou pankáčem na obalu a s megahitem Známka punku uvnitř.

Naopak Krucipusk z Reichenbergu (Liberece) by se, díky neustálým personálním kolotočům, dali spíše definovat jako sólová kapela frontmana Tomáše Hajíčka. V Sazka Areně určitě předvedou songy z poslední desky Druide! i průřez dosavadní 14ti letou  hard core ´n roll kariérou.

Gaia Mesiah jsou kapelou, která funguje perfektně na živo a nezapře spřízněnost s Rage Against The Machine. Bohužel se na jejich debut Ocean nepodařilo zachytit právě koncertní živelnost a u kritiky nedopadla zrovna nejlépe. Jedná se o tři slečny a jednoho mladíka, kteří nám určitě v budoucnosti ještě ukáží co umí?

No a staré bigbeaťáky potěší Vítkovo kvareto, které hraje už dvacet let a právě jim vychází DVD.

Vstupenky k sezení za 396 Kč a 196 Kč, vstupenky k stání za 296 Kč k dispozici v síti SAZKA TICKET.

Info:

http://www.radiobeat.cz

http://www.sazkaticket.cz


Zveřejněno: 06. 12. 2005
Přečteno:
3440 x
Autor: čeko | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář