Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

25. 10. 2023, Plzeň - Divadlo Pod Lampou

Ve středu 25. října proběhne v Plzeňské Lampě unikátní večer. V rámci turné Nightsphere na své jediné zastávce v ČR dorazí post/blackoví HERETOIR spolu s FIRTAN a OUTLAW. Black metal má mnoho podob a tento večer je toho jasným důkazem.

HERETOIR kombinují atmosférické prvky black metalu s post rockem, shoegazem a moderním progresivním metalem. První desky „.Existenz.“  a „Heretoir“ se rychle zařadili mezi elitu pochmurného metalu a staly se klasickými žánrovými díly. Zakladatele Davida Conrada jste mohli zažít kupříkladu na plzeňském koncertě Agrypnie, či jakožto kytaristu a vokalistu aktuální živé sestavy AUSTERE. HERETOIR představí čerstvě vydané mini-album Wastelands, dojde ale samozřejmě i na starší tvorbu.
https://www.facebook.com/heretoir
https://youtu.be/U_lWULNJSXM

Nedáte dopustit na black metalovou scénu devadesátých let? Pak by vás mohla zaujmout německá kapela FIRTAN. Hraje sypající black metal ovlivněný paganem. Těšit se můžete i na živé housle, které dodávají kapele jedinečnou atmosféru. Nemecká scéna má mnoho podob a tato je vskutku unikátní.
https://www.facebook.com/Firtanofficial/
https://youtu.be/oXB4OAcWwYo

Fanoušky Dark Funeral by mohli zaujmout OUTLAW. Vznikli v roce 2015 v São Paulu a produkují agresivní melodický black metal. Z původně dvoučlenné kapely se sestava ustálila a své působiště přesunula do Německa. Jejich aktuální formu můžete posoudit na letos vydaném albu „Reaching Beyond Assiah.“
https://www.facebook.com/OutlawBlackMetal
https://www.youtube.com/watch?v=rkvAxyNYl6Q

ODKAZ NA FB UDÁLOST:
https://fb.me/e/3RaKoWNTS

ODKAZ NA PŘEDPRODEJ

Playlist na Spotify speciálně pro tuto akci:
https://open.spotify.com/playlist/4VCFaam9mGJla0ug6Fm64k?si=52fd8b96819d4c64


Zveřejněno: 16. 09. 2021
Přečteno:
256 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář