Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

10. 11. 2023, České Budějovice - Rockle

Temné riffy a hluboké emoce: Metalová noc s AFTER EVOLUTION, ARTHEMION a THANALLIAN

V pátek 10. listopadu 2023 se v klubu Rockle v Českých Budějovicích odehraje jedinečná noc plná temných riffů, hlubokých emocí a kontrastujících ženských vokálů.

Tři kapely – AFTER EVOLUTION, ARTHEMION a THANALLIAN – vás zavedou na hudební pouť, která propojí melodické tóny s tvrdými riffy a energickými vokály. Akce, kterou nepřehlédnete, ať jste fanoušky epického metalu, symfonických orchestrů, či silného melodického metalu. Připravte se na nezapomenutelný večer, kdy tři kapely propojí temnou sílu hudby s vášnivým vystoupením.

AFTER EVOLUTION je epic/symphonic metalová skupina, která Vás zavede do zákoutí tajemného světa, jenž byl zničen démony a apokalypsou několik tisíciletí zpět pomocí temných, melodických tónů a orchestrů podkreslené těžkými a tvrdými riffy.

Domácí ARTHEMION propojují ve své hudbě prvky symphonic a melodic metalu s death metalem. ARTHEMION vás dostane svým originálním stylem melodického energického metalu podpořeného ženským a mužským growlem i čistým zpěvem.

Kapela THANALLIAN svůj svérázný, rozmanitý a místy divoký melodický metal doplňuje houslovými pasážemi v podání zpěvačky, která jimi prokládá svůj charismatický vokál. V novém složení představí nejen známou tvorbu, ale i pár novinek z plánovaného alba.

Další info k události: https://fb.me/e/5beoX1PSq

After Evolution:
https://www.facebook.com/AfterEvolution/
https://afterevolution.bandcamp.com/ 
Arthemion: 
https://www.facebook.com/arthemion/
https://arthemion.bandcamp.com/ 
Thanallian: 
https://www.facebook.com/Thanallian/
https://thanallian.bandcamp.com/ 


Zveřejněno: 02. 07. 2021
Přečteno:
250 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář