Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

25. 9. 2023 – Praha, Lucerna Music Bar

Rockový bavič FROG LEAP do roka a do dne zpět na místě činu!

Doba je těžká, lidé se potřebují bavit. A to jim příští pondělí charismatický a davy bavící rocker Leo Moracchioli známý jako FROG LEAP se svou frenetickou show plnou osobitě pojatých bangerů nabídne. Heslo pro vstup: Party!
FROG LEAP je společně s TENACIOUS D asi nejznámější hudební bavič, kterého rocková scéna má. Tento multiinstrumentalista a producent prorazil na YouTubu svými osobitě pojatými i natočenými covery, které nejenže kompletně přearanžovává a celé nahrává, ale ještě u nich stojí za kamerou, ve střižně i na režijní stoličce.
Ale „jen“ přenahrávat známé a úspěšné písně nestačí. Úspěch vyžaduje permanentní akci a kreativitu, které zmlsaného a přehlceného posluchače/diváka udrží na příjmu. Jenže Leo ke všemu navíc přidává i svůj osobitý humor, takže není divu, že jeho videa/písně mají na streamovacích platformách desetimiliony zhlédnutí.
Živá kapela FROG LEAP, jež poprvé v Praze vyprodala Lucernu, pak zazářila na festivalech Brutal Assault a Basinfire, aby poté naplnila Forum Karlín, se po tomto úspěchu do roka a do dne vrací zpět. Ale zpět pěkně na začátek do pražské Lucerny. Zde si Leo s diváky zas tváří v tvář vytvoří osobní kontakt, který se na velkém pódiu loni trochu vytratil.
FROG LEAP - bavič ve skořápce tvrdého rockera, co strhává davy a boří hranice hudebních žánrů - se v pondělí vrací do Prahy!

007 Skyfall https://youtu.be/NtPPWvsRk7w
Adele https://youtu.be/LtQUJMBH8uE
Ghostbusters https://youtu.be/hF39e_hnFb8
Toto https://youtu.be/MH9FyLsfDzw
Lady Gaga https://youtu.be/wCVukDiRsNs

FB event: https://fb.me/e/43JXIHo1s
e-TICKET: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/561


Zveřejněno: 01. 08. 2021
Přečteno:
161 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář