Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

28. 7. 2023 – Praha, Modrá Vopice

THE NIGHT OF THE SHRINE DESTROYERS

FB událost: https://facebook.com/events/804054907600856
Předprodej: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/603

Poslední červencový pátek proběhne v pražském klubu Modrá Vopice řádně načernalá událost, kdy na společném koncertě vystoupí rovnou čtyři elitní zástupci české a slovenské black/death metalové UG scény – domácí ALTARS ABLAZE, východoslovenští INFER, brněnští DEPTHS ABOVE a REALMS OF CHAOS  z Bánské Bystrice. Každá z těchto kapel přináší svůj vlastní pohled na černěkovový nebo smrtící žánr a jejich společným jmenovatelem je místy až neskutečná intenzita. To vše ve jménu zmaru, rouhání, misantropie a nihilismu.

ALTARS ABLAZE (death/black, Praha) – večer otevře jednotka složená ze zavedených pražských muzikantů (mj. HEAVING EARTH nebo CULT OF FIRE), která má na kontě velmi dobře přijatý debut „Life Desecration“. ALTARS ABLAZE už dnes nejsou neznámým pojmem, byť svými živými vystoupeními zatím šetřili. Nekompromisní vyhlazovák hned na začátek.
https://youtu.be/N3SzVtcWnho
https://lavadome.bandcamp.com/album/life-desecration

REALMS OF CHAOS (death metal, Banská Bystrica) – deathmetalovou esenci ve vysokých tempech a s řádně devastačním nábojem přidají REALMS OF CHAOS. Debut „The Seed“ z roku 2020, na němž REALMS OF CHAOS kombinují klasické postupy s těmi současnými, je katapultoval mezi nadějné spolky slovenské scény a není důvod pochybovat, že jejich vystoupení v Praze bude stát za to.
https://youtu.be/ABLR1H0AfVE
https://downfallrecords.bandcamp.com/album/the-seed

DEPTHS ABOVE (black/death, Brno) – jeden ze skrytých klenotů českého black/death metalu, který má jednoznačně mezinárodní přesah. Jestliže se něco blíží ódě na očistec, pak je to album „Ex Nihilo“. DEPTHS ABOVE vedle absolutní černoty přivezou i notnou dávku temné atmosféry, která posune „The Night Of The Shrine Destroyers“ do další dimenze.
https://youtu.be/BryalbpoAa0
https://depthsabove.bandcamp.com/album/ex-nihilo

INFER (black/death, Košice) – brutální Antikristovo kladivo, které zatluče poslední hřebíky do všech rakví. INFER už dvě dekády terorizují křesťanské ovce a patří mezi to nejlepší, co slovenská black/deathová scéna kdy zplodila. „Aeons Of Deathless Blight“ toho budiž krvavým důkazem. Žádné slitování na závěr.
https://youtu.be/6KWpDbphYsM
https://tryznaproduction.bandcamp.com/album/aeon-of-deathless-blight-full-length-2020


Zveřejněno: 23. 07. 2021
Přečteno:
317 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář