Nejbližší koncerty
LLYR

19. 5. 2023, České Budějovice - Rockle

Už tento pátek 19. 5. rozezní v českobudějovickém klubu ROCKLE Across the Scene Party, kde atmosféru střídá destrukce a dojde i na silné emoce.

Postcards from Arkham jsou na české scéně po 10 letech existence stálicí, kterou netřeba představovat. V rámci speciálního setu zazní kompletní debutová deska Oceanize a výběr těch nejznámějších singlů z každé desky. Těšte se na vystoupení plný poklidných melodií ale i živelnosti.
Dustborn prošli za dobu své existence nemalou proměnou, kdy se původně hodně symfonický death metal přeformoval do syrovějšího i experimentálnějšího stylu, který nerespektuje hranice žánru. Jako ochutnávku nové tvorby kapela vydala v poslední době dva singly, téměř doom metalový The Sun God, nebo Master´s Hammer odérem nasáklý singl Hodina. Oba singly si teď budete moci poslechnout naživo.
Lighthouse Keeper naprosto oprávněně časopis Headliner zařadil kapelu mezi top 50 nadějí české hudby pro rok 2022. Post Hardcore pětice z Prahy se postará o emotivní jízdu, kterou jste mohli vidět např. na Rock for People. V klubové atmosféře se bude jednat o silný zážitek, který si rozhodně nechcete nechat ujít.

POSTCARDS FROM ARKHAM
https://www.youtube.com/watch?v=6d_6oHvn9zU

DUSTBORN
https://www.youtube.com/watch?v=Knz3OLzxjnk

LIGHTHOUSE KEEPER
https://www.youtube.com/watch?v=-Ft3iSvC3TE

Událost na FB

Rockle klub
https://www.facebook.com/RockleKlub
Na Sadech 18 37001 České Budějovice 


Zveřejněno: 28. 04. 2021
Přečteno:
206 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář