Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HUSMAN FEST

6. 5. 2023, Jaroměř - Bastion

Je to jen pár měsíců, kdy italští BARBARIAN a němečtí PAXTILENCE zničili písecký festival Thrash Nightmare. Nyní se vrací do Česka a to za doprovodu tuzemských exkluzivních hostů. Putovní minitour Eternal Devastation nabídne 2 zastávky na metalové mapě. Pokaždé s trochu jinou sestavou. V Jaroměři to bude vypadat následovně:

Start: 19:00
Klub: Bastion
Vstupenky: na místě

Kapely:

BARBARIAN / black, thrash, speed / Itálie

https://barbarian-italy.bandcamp.com/

Jedna z předních kapel italského undergroundu vám předvede, jak se hraje poctivý a energický mix špinavého black, thrash a speed metalu. Totální osmdesátkový pravěk načichlý raným punkem s nápaditými songy. Zazní průřez diskografií, která obsahuje desky, které před pár lety vycházely u jihočeského labelu Doomentia Records a nyní u věhlasného vydavatelství Hells Headbangers!

PAXTILENCE / thrash metal / Německo

https://paxtilence.bandcamp.com/

Mladá krev z Bavorska! Klasický thrash metal s vlivy americké „Bay Area“ scény. Němci představí skladby ze stále novotou čpícího alba „Wildfire“, které vyšlo loni na podzim u tuzemského labelu Tapes of Terror. Svěží thrashový vítr vás zanese do dob, kdy se na scénu draly kapely jako Exodus, Nuclear Assault či Whiplash.

EXORCIZPHOBIA / thrash metal / Česko

https://exorcizphobia.bandcamp.com/

V současnosti absolutní špička tuzemského thrash metalu. Smíchej to nejlepší z Anthrax, Voivod, D.R.I., Sacred Reich, atd., prošpikuj to skrz naskrz sólíčkama a obleč to do novýho thrashovýho kabátu. Americká thrashmetalová škola s nářezovým, dravým feelingem a super nápady. Thrash metal, který v Česku těžko hledá konkurenci.

FORCE OF HELL / thrash metal / Česko

https://forceofhell.bandcamp.com/

Tahle story je jednoduchá. Parta ostřílených muzikantů se během pandemie scházela ve zkušebně, společně jamovala, dala si pár piv a vznikla kapela FORCE OF HELL! Old school thrash metal, který odkazuje na nejlepší roky Kreator či Sepultury, vás sundá jako dobře seřízený kulomet. Po dvou demonahrávkách navíc se stále aktuálním albem „Better Be Dead“, na jehož kazetové verzi má podíl opět Tapes of Terror Records.

INFO - FB EVENT


Zveřejněno: 29. 04. 2021
Přečteno:
823 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář