Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

3. 3. 2023, Praha - Underdogs´

3.3.2023 od 19:00 proběhne v podzemním pražském klubu Underdogs black doomový večírek na podporu ukrajinské brigády dobrovolných bojovníků.

V tento večer se můžete těšit na okultní dýchánek plný temnoty, kadidla a kostí, který vám kapely naservírují spolu s jejich drtivou hudbou. Výtěžek z akce poputuje přímo na účet 116 brigády dobrovolných bojovníků za osvobození Ukrajiny, kteří v současné době bojují u Bachmutu.

Na akci se představí hned 4 kapely holdující temnému žánru.

Pražští SEKEROMLAT a jejich nekompromisní surový black metal. Nedávno vydaná kazeta Drápy a Tesáky se těšila u mnoha recenzentů velmi kladným ohlasům. Svěží hnilobný vítr na postu kytaristy, rozčeřil jejich temné kruhy a dal vzniknout novým písním, o legendách a přízracích českých luhů a hájů, ještě nikde nezahraným.
https://sekeromlat.bandcamp.com/album/dr-py-a-tes-ky
https://www.facebook.com/search/top/?q=sekeromlat

Dalším blackovým nářezem budou DREVEN. Kapela funguje sice také jako pražská, leč inspiraci hledá hlavně v černých spolcích z Ukrajiny. Čekejme epileptické vystoupení a příběhy z vesnic, u kterých běhá mráz po zádech.
https://drevenofficial.bandcamp.com/album/dreven-demo
https://www.facebook.com/dreven.official

Psychedelický doom OPIUM WARLOCK se taktéž honosí za lomítkem městem Praha. Jeho členové však pocházejí ze všech možných i nemožných koutů východní Evropy a Asie. Zde se zvuk zpomalí, atmosféra začne vibrovat a vzduch houstnout opiovým dýmem.
https://bandzone.cz/_108689?at=gallery

Závěrem večera se ponoříme do temného noisu grindového umělce až z dalekého Leedsu, který si říká THE OWL. Ten nás svými ponurými táhlými tóny pomalu uzemní a pošle domů do hajan.
https://theowl.bandcamp.com

FB událost
 


Zveřejněno: 30. 01. 2021
Přečteno:
549 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář