Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
TELEPATIE VI

DISINTERMENT - Graveyard Fornication CD 2005 - NICE TO EAT YOU RECORDS / CEPHALIC RECORDS

DISINTERMENT jsou čtyři amerikáni z Kansasu a tohle CD je jejich debut. K debutu jsou přilepeny i čtyři skladby z dema z roku 2003, takže se nedá mluvit o nějakejch starejch harcovnících, ale o mladé kapele, která si tímhle materiálem podle mě velmi dobře nakročila.

Skromný booklet s vyobrazenými obcujícími mrtvolkami patří do kategorie těch směšných a horko-težko hrůzu vzbuzujících coverů (doufám, že se J. Lhota nebude zlobit, ale určitě to taky nemyslel nikterak vážně a hrůzyplně). Kulaťoučké (jaký jiný by asi mělo bejt?) CéDé, které je tu ukryto je tak půl na půl rozděleno na intra a muziku :-) No a bez nějakejch dalších cukrbliků se rovnou přiznám, že se mi ta část muzikální celkem líbí. Ty intra ani moc ne ? je to jak hádám z nějakejch hororů, který těžko kdy uvidim a ani jim moc nerozumim (ale za to může moje ýngliš a ne DISINTERMENT).

I když to hudební bordelení není vyloženě něco co bych ještě jaktěživ neslyšel (a překvapit mě není zase moc velkej problém :-)), tak náboj a posluchatelnost to má. Možná bych jen od americký brutal deathový formace čekal ještě větší ?koule?, nebo jak to říct, ale i tak mě tohle CD nenechává klidným. Vokál zní jako porouchanej vysavač značky LUX (ETA?jak je libo), kterej už mele z posledního, anebo jako dřez ve kterym uvíznul něčí uříznutej prst a skrz to protéká špinavá voda od nádobí. Potíže s rozeznávání skladeb snad ani nemusím zmiňovat, páč je to už zvyk a oblíbenou snad ani nemám. Musim ale přesto zdůraznit, že skladby si nejsou podobny jako vejce vejci, ale přeci jenom se v nich i po nějaký tý době věnovaný poslechu nedokážu zorientovat. Změny rychlosti tu jsou (ve smyslu toho, že se zpomaluje z termínu ?velmi rychlý? na ?hodně rychlý?), ale na nějaký kytarový onanie ve smyslu sól nebo něčeho podobného (melodie..) nedochází. Pán za škopkama nepředvádí žádnou jazzovou partituru, ale jeho ratatatatatatatata, občas projde taky nějakou tou obměnou. Celému tomuto hudenímu prznění by neškodilo lepší ozvučení, páč to zní jako kdyby nahrávali někde na chodbě cestou do studia ? ale když si zvýšíte hlasitost, tak se to postupně vytratí :-) Co se týče skladeb z dema, tak ty maj zvuk utopenej a oproti předešlým flákům na mě nepůsobí až tak moc dobrým a dravým dojmem. Ale jako bonus to beru. A poslední co zmíním je, že kapela má NOVÝHO basáka a usilovně skládá NOVÝ skladby, takže NOVÝ album se určitě nemilosrdně blíží a tak doufám, že se s DISINTERMENT opět setkám, protože tohle první rande je celkem vydařený.

Čas: 31:22

Seznam skladeb:

  1. Graveyard Fornication
  2. Fillet Of Flesh
  3. Fecal matters
  4. Panty Strangler
  5. Defukitated
  6. Vomitfucked
  7. 30 Days of Anal
  8. Fellatio
  9. Fucking the Decayed (demo 2003)
  10. Snuff Film Sodomy (demo 2003)
  11. Coathanger Asbortion (demo 2003)
  12. Incision Of Swine (demo 2003)

Band: www.disinterment.com

Label: www.ntey.wz.cz


Zveřejněno: 12. 10. 2005
Přečteno:
3559 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Kýbl | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář