F.O.B. - Outside The Palace Walls

Tak jak v řadě zemí světa se může rocku chtivý fanoušek občerstvit a shlédnout kus světové rockové historie v slavných ?Hard Rock cafe?, tak se českým hudebním nadšencům již od 30.11.2005 naskytne podobná možnost ve Zlíně.

A to v případě, že navštíví ?Masters of rock cafe? provozované uměleckou agenturou Pragokoncert. V této hudební kavárně budou k vidění originální předměty věnované kapelami, které na ?masters? účinkovaly. Američtí Manowar dokonce uvažují, že by na krátkou dobu zapůjčili své čtyři originální motorky Harley-Davidson nesoucí jména Joey, Eric, Karl, Scott.

Součástí ?Masters of Rock cafe? je i víceúčelový kulturní sál pro klubové koncerty všech hudebních žánrů, divadelní představení, plesy, výstavy i firemní akce. Vystupovat zde budou nejenom umělci zvučných jmen, ale prostor je k dispozici i těm začínajícím. A kdo z interpretů bude tím prvním, kdo zde vystoupí? Bude to zahraniční skupina, která jako jediná odehrála všechny tři ročníky festivalu a to němečtí Die Happy. Ale jací že to jsou Němci, když frontmankou za mikrofonem je energická Marta Jandová, dcera Petra Jandy.

Die Happy jsou na světovém tour k novému albu ?Bitter to Better? a zastaví se i ve Zlíně!Takže rockeři nezapomeňte! 30.11.2005 ve 20:00  hod. slavnostně otevíráme koncertem Die Happy víceúčelový kulturní sál Studio Zlín a hudební kavárnu ?Masters of Rock cafe?. O pár dní později se zde 2.12. nebo 3.12. uskuteční první autogramiáda, na kterou chceme pozvat hvězdy světové metalové scény Stratovarius z Finska a Hammerfall ze Švédska. Věříme, že se ve Zlíně tvoří prostor, ve kterém se budou všichni a to nejenom rockeři cítit příjemně.


Zveřejněno: 21. 09. 2005
Přečteno:
3416 x
Autor: Márty | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář