Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
INSANIA

22. 8. 2020, Střelské Hoštice

Videopozvanka

Facebook

Již 22.8.2020 se uskuteční šesté pokračování tradičního GOD SAVE THE CHAOS, tentokrát s oslavou prvního roku od počátku zkoušení kapely LIFE INSIDE OUT.. Akce bude ve výčepu U Bláhů ve STŘELSKÝCH HOŠTICÍCH. Můžete se těšit jak na HC PUNK masakr, tak taky na alternativní stage přímo u baru, která Vám pokrátí čekání na pivko:) Začneme hrát od 18:00 ale pro nedočkavce co chtějí dát ještě základ bude už od 16:00 otevřeno a samosebou naraženo.. Každý si může dát třeba mazec burger, nebo chilli burger který pro vás nachystáme. K poslechu a skoku Vám zahrají:

MERESIEW
Nadupaný HC z Tábora, co nenechá nikoho jen tak postávat. Energický a agresivní zvuk vás protočí jak circlepit. Tenhle koncert je pro kluky jeden z posledních s Adzíkem za mikrofonem, kterej to má kurva pod palcem. Tak nečum doma a přijď to okouknout.!
klip MERESIEW: https://www.youtube.com/watch?v=SrWJpt4vUYk
FUCKBOOK: https://www.facebook.com/meresiew/

ANTIGEN
Od roku 2002 kdy se zformovaly v německém městě Göttingen, jezdí z klubů na fesťáky a svým CRUST PUNKem to hrnou rychlostí kulometu. V čele se slečnou Steffi která zpívá a hraje na basu vás přijedou rozbít i do Hoštic.. 
Klip ANTIGEN: https://www.youtube.com/watch?v=vjVUW2LfaV0
FUCKBOOK: https://www.facebook.com/antigenpunk/

LIFE INSIDE OUT
Sebranka z okolí Hoštic, co slaví rok od první společné zkoušky:) V místních končinách známé tváře, které není třeba představovat.. HC/SH crew na domácí půdě, co z toho vznikne ? No necháme se překvapit!!!
Klip LIO: https://www.youtube.com/watch?v=NYMLEroMQ-s&t=6s
FUCKBOOK: https://www.facebook.com/LifeInsideOutCzech/

PES PRIMITIV
Zbrusu nová partička z Klatov, která vznikla z kluků z SVZ plus za majkem to drtí Míra Sosoi. Tuším že klucí měli zatím snad jen jedno veřejné vystoupení, tak si nenech ujít novou HC punkovou krev...

DOSTIMIL
Dostimil kdo to asi bude ?:) Je to nový projekt Martina Kopřivů, kterého si můžete pamatovat s kytarou třeba z Dětí Chaosu.. One man show punk v podání Dostimila je energický a hlavně od srdce.. Dostimil punk písničkář s elektrickou kytarou!!!
WEB: https://bandzone.cz/_114626

MIROSLAV SOSOI
Spisovatel, básník a hudebník který Vám přednese svojí tvorbu s hudebním doprovodem.. Sosoi není žádným nováčkem, na kontě už má několik vydaných knih třeba pod anarchystickou federací a v minulém roce vydal dokonce LP desku s názvem Černá Dvojka.. POEZIE UNDERGROUNDU bejbé !!!
YTB: https://www.youtube.com/watch?v=EvspNlLpCGM
FUCKBOOK: https://cs-cz.facebook.com/SosoiMiroslav

DVOREK NEBESKÉHO KLIDU
Hudební uskupení s názvem Dvorek nebeského klidu hraje v současné sestavě od začátku roku 2019. Neotřelé trio útočí na sluchová čidla posluchačů pomocí vln basových frekvencí didgeridoo připomínající dunivou bouři, kterou svými kapkami zchladí melodické tóny kytary podpořené pulzujícími rytmy bicích, jež se hodí k chlazeným nápojům, tanci a poslechu.
WEB: https://bandzone.cz/dvoreknebeskehoklidu


Zveřejněno: 13. 02. 2020
Přečteno:
1123 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář