Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HEIDEN – Andzjel

28. 2. 2020, Polná - Polenský klub

A je to tady! Po roce se vracíme do Polné s akcí HARDCORE IS COMING HOME FEST vol. 2, a to samozřejmě zpátky do vyhlášeného Polenského klubu! Připravili jsme pro vás naprosto vražedný line-up složený z kapel z Vysočiny a Středních Čech, abychom vám dokázali, že nejen v žánrově rozškatulkované scéně v Praze nebo v současnosti, co se kapel týče, skomírající scéně v Brně, hardcore punkem živ je člověk, ba právě naopak! :D :D Zde jsou kapely trvalé, věkově nadstandartní, hudebně originální a naživo platí za jedny z nejlepších kapel v Čechách! Musíš vidět! Součástí akce bude opět naše vlastní enviromentální aktivita SPAL SVĚT A SHOŘ S NÍM, tzn. na vstupu dostanete letáky a samolepky týkající se problematiky globálního oteplování a změny klimatu zdarma, a vracíme se i konceptu WELCOME DRINKŮ, a tentokrát jsme si pro vás nachystali jeden z nejlegendárnějších destilátů světa, který se vyrábí jenom na jednom místě na světě a který nejde v Čechách skoro nikde ani koupit, a samozřejmě bude opět ke vstupnému zdarma! Na baru pojede celý večer hardcore / metal / punk / rock´n´roll repro muzika, na čepu budě opět pivo typu IPA, očekávej opět krystalický zvuk a samozřejmě, jako již tradičně, pro vás opět chystáme překvapení! 

Line-up vypadá takto: 

BESTIA TRIUMPHANS - legendární hardcore/punk z Vysočiny (Havlíčkův Brod) 

Headlinerem našeho festivalu je tato legendární kapela z Havlíčkobrodska, která vždy platila za jednu z nejoriginálnějších hardcore punkových kapel v Čechách vůbec! Překonali rožnovský styl, který v začátcích jejich hraní vzali jako inspiraci a přetavili jej v naprosto originální svébytnou hlukovou hmotu made by Bestia Triumphans, a stali se tak jednou z nejrozpoznatelnějších kapel u nás! Náhoda tomu ale chtěla, že posledních pár let téměř vůbec nehráli naživo, a po vydání jejich posledního CD Všichni v jedný hře před osmi lety, jakoby se po nich slehla zem! Nikdy ale nepřestali zkoušet a makají dál ve zkušebně na dalších podvratných válech! Naživo je to super energická a rytmická jízda do pekel plnou parou vpřed, a my jsme nadšení, že kluci přijali naše pozvání a zahrají na HARDCORE IS COMING HOME FEST vol. 2 svůj set! Borci jsou na scéně už přes 20 let a moc dobře ví, jak tě rozpálit do běla! Vzhledem k velice sporadickému živému hraní kapely nepropásni a buď u toho! 

LYCANTHROPHY - grindcore/powerviolence (Žďár nad Sázavou) 

A tohle je vlastně další legenda! Ranaři ze Žďáru nad Sázavou jedou bomby už přes dvacet let a co se nahrávek a zahraničních turné týče platí za jednu z nejaktivnějších kapel u nás! Týpci hrnou brutální extreme hardcore / grindcore / powerviolence řimbuch v plný palbě a v plným nasazení a neberou si servítky! Na kontě mají doslova desítky nahrávek a split singlů s kapelami z celýho světa, jeli nespočet zahraničních turné a jako jedna z mála českých kapel před pár lety odjeli dlouhé a velice úspěšné turné po USA! Poslední dobou díky rodinným povinnostem taky tak často naživo nehrají, takže si koncert v Polné nenech ujít! S vyhlášeným zvukem v Polenském klubu to bude totální anihilace ušních bubínků a konzumního životního stylu! Obsahuje jednoho z nejrychlejších bubeníků v Čechách! Mosh or die! 

PRŮMYSLOVÁ SMRT - extrémní hardcore (Jihlava) 

Místní rowdies a pořadatelská crew! Týpci z Průmyslovky hrnou hustej extrémní hardcore výsyp smíchanej s grindcorem a thrash metalem, a s punkovým přístupem totálka! V současnosti makají na válech na novou desku a na letošní rok mají zabookovaný neuvěřitelný množství koncertů, včetně např. punkovýho festivalu v Maďarsku! S novýma válama v zádech, z nichž ti některý zahrajou i naživo, tě při live show zboří jak tsunami a ve svým typickým stylu ti obtisknou prostředníček mezi oči! Nech se zbourat! Fuck your life, come to mosh! 

DEATH WISH KIDS - hardcore/metalpunk (Čáslav) 

Metal/punk rockers z Čáslavi, hrající japonskej mix hardcoru s melodickýma vyhrávkama, přijedou zahrát do Polné, aby ti ukázali, že jejich rodný město není jen změť nonstopáčů a zastávka na hlavní vlakový trase do Prahy, ale že se tam může urodit i brutální hardcore kapela jakou jsou právě Death Wish Kids! Melodický linky, tlumený kytary, hardcore, punk! Nepropásni! 

GORC - crust/grind/prasopal (Ledeč nad Sázavou) 

A jako první festival odstartují tihle punkáči z Ledče nad Sázavou! Gorc hrají rychlej crust/grind masakr v crustcore tradici devadesátých let a vůbec se s tím neserou, prostě krátce, rychle a hlasitě, jak to má být! V sestavě najdeš členy a členky kapel Josef Mařánek, Mečem naplocho, Encore a mnoha dalších! Naživo jsou super, tak přijď včas! 

pátek 28.2.2020 20:00

Polenský klub, Polná, ČR

Bandzone událost 


Zveřejněno: 04. 10. 2019
Přečteno:
3441 x
Autor: Bury | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

14. 02. 2020 10:16 napsal/a mičl
INFO
Událost zde: https://cs-cz.facebook.com/events/124900682037157/ Více info a novinky o festivalu průběžně sleduj zde: https://www.facebook.com/prumyslovasmrt/