Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

A tak mě bratři Hállové pozvali na křest zbrusu nového nahrávacího studia, které od 7.7. 2005 nese pompézní název White Rabbit.

Na akci jsem se ani moc nepřipravoval. Prostě jsem v 17:00 hod stál na Družstevní 7 v Českých Budějovicích jak stálo v SMS pozvánce. A byl pln očekávání co tu potkám za hovada a jak tohle celé dopadne. Přijel jsem s Mrcym (Agony), který se hned chytil chlazené Plzně. Já jsem chvíli váhal, neboť jsem přijel vozem a oni ti policajti se na mě dívají fakt blbě, když nadejchám a snažím se jim vysvětlit, že jsem požil před jízdou, protože se jinak na silnici bojím. Ovšem dlouho jsem to nevydržel a otevřel si také pivko. Následoval příjezd zástupců kapel Colp, Daath, Method9, Mater Monstifera, Seven, Danger, Pentagon a kdoví koho ještě. Čekal jsem trochu větší účast a hlavně více známých z metalového ranku, ale i tak to nebyla špatná sestava.

Začala prohlídka studia, které je opravdu krásné co se týče vzhledu a uspořádání. Myslím, že tady se muzikanti budou cítit dobře. V technice se příliš nevyznám, ale vzhledem k tomu co jsem viděl jinde na tom chlapci nabudou vůbec špatně. Teď jde jenom o to jak si s těmi všemi přístroji a čudlíky pohrají, aby vyčarovali ten nejlepší zvuk dle představ kapely. To ale ukáže až budoucnost. A koho by zajímali přesné technické údaje, tak si to může najít na internetu.

Během presentace probíhaly samozřejmě debaty na téma hudba, zvuk a zkušenosti okolo toho. Mezitím jsem si vůbec neuvědomil, že když je to křest, tak by se to mělo nějak pokřtít nebo co? Načež jsem se dozvěděl, že se čeká na pana kmotra, který se někde zasekl u Tábora.

Jeho celé jméno jsem nějak přeslechl a tak jsem jednou začas zaslechl. Honza už je za Táborem, Honza je na Borku, už je v Budějicích a hledá to a tak dál. No nic, piva do mě padaly a já jsem pro jistotu schoval auto do dvora a smířil se s tím, že půjdu domu po svejch.

Než jsem se vrátil konečně se dostavil onen Honza. No a jak jsem se na něj podíval bylo mi jasné o koho jde. A nebyl to někdo jiný než Honza Toužimský, bývalý to zpěvák skupiny Simon z Tábora a dnes člen ?trochu? více známější kapely Arakain. Honza rozdával úsměvy na všechny strany, zdravil celou řadu lidí, které znal patrně ještě z působení s kapelou Simon a dnes jakožto občan pražský se s nimi moc nevídá. Za nedlouho se šlo tedy na křest.

Všichni jsme se nacpali do nahrávací místnosti a čekali co se bude dít. Jako první si vzal slovo pan Hálla, jakožto hlava rodiny a největší boss vyjádřil poděkování všem zúčastněním, že si našli čas a  prohodil pár slov o studiu. Pak se ke slovu dostal Honza Toužimský, který popřál studiu hodně úspěchů a bouchl šampáňo. Poté si vzal slovo B.C. Rajče jakožto druhý kmotr studia. Řekl něco o mrdkách a šlo se ale teď už opravdu chlastat.

Piva dost, papání také a tak se debatovalo, popíjelo a jedlo až do nočních hodin až z toho všeho začalo brutálně pršet. Po dvanácté se už debaty otáčely stále dokola a kolikrát ztrácely i úroveň. Hlavně zástupci skupiny Daath za to umí dobře vzít, takže o zábavu bylo postaráno.

No pěkné to bylo a já děkuji Hállovcům za pozvání a abych udělal i trochu reklamu, tak pro kapely je důležité, že zaváděcí cena služeb tohoto studia je 300 korun na hodinu, že se jedná o digitální studio a že to vypadá hodně profesionálně. To stojí za zamyšlení. Managment studia funguje na tel. čísle: 606942696 a webová adresa je následující: www.halladesign.cz


Zveřejněno: 19. 07. 2005
Přečteno:
3298 x
Autor: Ifa | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

20. 07. 2005 18:08 napsal/a Ifa
...
To já jenom jestli si jí neměl zkaženou...
20. 07. 2005 10:33 napsal/a Mrcy
???
...Ja se sice Plzne chytil, ale kdo se mi v ni hned kouknul na dno....:-)))