Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

CD 2023, Rotten Roll Rex / gore grind / Česko

Poslední roky celkem aktivní čtveřice ostřílených hráčů z Ostravska přišla v létě se svým už třetím albem (recenze na první dvě tady a tady). Což je během pětileté kariéry známkou vysoké hudební plodnosti, navíc když uvážím, že všichni zúčastnění se angažují i v jiných kapelách. Možná i proto došlo k posunu a ke změně vydavatele, když nejaktivnější tuzemský grindcore label Bizarre Leprous Production byl vyměněn za německou špičku Rotten Roll Rex.

Album „The Ramifications Of Doubled Abomination“ nabízí na ploše necelé půlhodiny rovnou třináctku skladeb, které se chorobně valí v pomalejším tempu gore grindu. Takže rozhodně nečekejte nějakou gore polku. Toto je poctivě zasmrádlé grindcore bahno, které kapela označuje jako „creepy slow gore grind“. Přesto má muzika spád, čemuž dopomáhá Kinův variabilní vokál (od murmuru přes kvičení po bublavý growling). Novic Tom na bubenické sesli se zhostil nelehkého úkolu nahradit Lukáše (věnuje se pouze obnovené TRANSLUNARII) na výbornou. A samozřejmě nelze přehlédnout ani Vajicovu kytarovou hru, která ctí kořeny žánru a navozuje mrazivou atmosféru.

Navíc oceňuju skvělý zvuk, kdy zejména Kubova znepokojivě drnčící basa mi dělá radost, stejně jako výsledná celková produkce. Studio Davos a Mr. Otyn jsou prostě špičkami v oboru, to je bez debat. A stejnou špičkou se v tuzemském grindovém podhoubí stávají i MURDER RAPE AMPUTATE, kteří nahráli hodně povedené album.

Přesné hodnocení: 7,5/10

Seznam skladeb:

  1. Destined For Body Fluids Excretion
  2. Involuntary Glands Removal
  3. Sonata In Teeth Sharp
  4. Knee Cap Switch
  5. Acid Bath Colostomy
  6. The Big Belch Theory
  7. Gasping Of The Voracious Ones
  8. Torture Charleston
  9. Cause My Cellar Is One Way Only
  10. Vomit Wellness
  11. Skinned, Gutted And Mangled
  12. Seratted Bloodshed
  13. Distempered Crone Gospels

Čas: 26:59

Sestava:

  • Martin – zpěv
  • Dan – kytara
  • Kuba – basa
  • Tom – bicí

Bandzone
Facebook
Bandcamp

Rotten Roll Rex

 


Zveřejněno: 23. 11. 2023
Přečteno:
648 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Bury | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář