Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

15.-18. 5. 2023, Bohuslavice, Olomouc, Bratislava, Budapešť

15.-.18. května se vydají spřátelené black metalová smečky SEKEROMLAT a HNUS UMÍRAJÍCÍ na jarní mini turné po krajích českých, ale i pláních zahraničních. Tento počinu bude navždy pamatován jako SEMIZ KUNÄLI TOUR 2024.

Kapely o sobě nějaký ten čas vzájemně dobře vědí. V minulosti již proběhla četná spolupráce na koncertech, kde společně zahráli i na akcích porůznu, některými členy, pořádaných. Nejednalo se vždy o akce striktně metalové, ale i punkové, neboť obě kapely jsou touto esencí značně nasáklé. Posledním hřebem do společné rakve, byl přechod basáka z jedné bandy do druhé. A tak nezbývá, než toto propojení zpečetit společnou tour! Obě kapely za sebou mají čerstvé nahrávání nového materiálu, který sice zatím ještě nebude na tomto tour v distrech, zato Vám z něho mocně zadují na podiu. O živelné smrtící sety tedy nebude nouze!

První zastávka se bude konat 15.5. v hlavní vesnici východočeského punku a metalu, v NO!SE baru v Bohuslavicích. Tento koncert bude SEKEROMLAT o svého hnusného druha ochuzen… Leč fanoušci brutální hudby rozhodně o nic ochuzeni nebudou! V tento večer po boku černého konventu vystoupí jejich další přátelé z kruhu temného a to SUKKHU a také lokální grindoví maniaci ČLOVĚK V PLÍSNI. 
https://www.facebook.com/events/1333548577330320/?ref=newsfeed

Další den se již cesty SEKEROMLAT a HNUS UMÍRAJÍCÍ protnou. Stane se tak 16.5. v klubu Variace v Olomouci. Zde v centru historickém, nedaleko slavných chrámů božích, proběhne mše nejčernější a dalších kapel k tomu nebude třeba.
https://www.facebook.com/events/426557746720282/?ref=newsfeed

Pak se konečně temnota převalí přes hranice k sousedům nejbližším a to 17.5. do klubu PINK WHALE v Bratislavě. Na této plovoucí šalupě, pod hradbami středověkými, se bude opět konat dílo špatné! Tentokrát ještě umocněné účastí místních zlověrců TEUFELSMAUER.
https://www.facebook.com/events/913654273571558/?ref=newsfeed

Epické zakončení SEMIZ KUNÄLI tour pak bude v dalším srdci historie a legend dávných. A to 18.5. v RIFF club v maďarské Budapešti. Na tomto večírku pražské černokněžníky podpoří lokální zabijáci SPECTRAL DESPAIR.
https://www.facebook.com/events/1075110703752455/?ref=newsfeed

Odkazy:

SEKEROMLAT
https://www.facebook.com/sekeromlat666
https://sekeromlat.bandcamp.com/album/dr-py-a-tes-ky
https://www.youtube.com/@sekeromlat7573

HNUS UMÍRAJÍCÍ
https://www.facebook.com/hnusaci/
https://hnusumirajici.bandcamp.com/album/hnus-um-raj-c

SUKKHU
https://www.facebook.com/sukkhuofficial
https://sukkhuofficial.bandcamp.com

ČLOVĚK V PLÍSNI
https://www.facebook.com/clovekvplisni.grind
https://clovekvplisni.bandcamp.com/album/kazeta

TEUFELSMAUER
https://teufelsmauer.bandcamp.com/album/split-w-otras

SPECTRAL DESPAIR
https://www.facebook.com/spectraldespair
https://www.youtube.com/watch?v=iJJCCl2RtX8
https://spectraldespair.bandcamp.com/album/demo-24


Zveřejněno: 08. 03. 2024
Přečteno:
148 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář