Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

7. 5 .2024, Praha; 12. 5. 2024, Banská Bystrica; 13. 5. 2024, Ostrava

Po úspěšném vystoupení na vyprodaném čtvrtém ročníku Prague Death Mass se do Evropy vrací jeden z hlavních tahounů tohoto výjimečného blackmetalového festivalu – DIOCLETIAN z Nového Zélandu. Na části jejich nadcházejícího evropského turné je budou jako speciální hosté doprovázet tuzemští ALTARS ABLAZE.

DIOCLETIAN jsou bezpochyby jedním z nejkultovnějších black/death metalových komand. Na jejich rané desky („Doom Cult“, „War Of All Against All“, „Gesundrian“) přísahají hordy black, death a warmetalových elitářů po celém světě. Letos jim vychází nové album „Inexorable Nexus“, které podle prvních ukázek zní jako ANGELCORPSE na steroidech. Vzhledem k zemi původu kapely jsou jejich vystoupení v Evropě velmi vzácná a o to intenzivnější.

ALTARS ABLAZE patří mezi nejvýraznější zástupce tuzemského death/black metalu. Se svým prvním albem – „Life Desecration“ (vydaným v roce 2022 u Lavadome Productions) – dokáží svou nekompromisností a intenzitou směle konkurovat zavedeným jménům. Za kapelou stojí pětice ostřílených hudebníků, což dává celému projektu jasnou identitu a kvalitu, kterou oceňují nejen žánroví fanatici po celém světě.

V rámci nadcházejícího turné se DIOCLETIAN a ALTARS ABLAZE představí také v Praze (7. května – Underdogs‘), v Banské Bystrici (12. května – Klub 77) a v Ostravě (13. května – Barrák music club).
Pokud vám loni uniklo vystoupení obou kapel na festivalu Prague Death Mass, máte druhou příležitost zažít tuto dvojitou brutální anihilaci, která se nebude již opakovat.

Upozornění: Nic pro slabé povahy. Buďte připraveni na sonickou a vizuální popravu!

FB události:
Praha (7. 5. 2024): https://fb.me/e/4RwgupUOZ
Banská Bystrica (12. 5. 2024): https://fb.me/e/4CSYo5HUJ
Ostrava (13. 5. 2024): https://fb.me/e/1P3eYRRKW

DIOCLETIAN
https://diocletian.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/DOOMCULT
https://youtu.be/41CKir6wRFY?si=E6ZoE7yAlSPqfD0D

ALTARS ABLAZE
https://lavadome.bandcamp.com/album/life-desecration
https://www.facebook.com/ALTARS.ABLAZE
https://youtu.be/BWDJgiHW84w?si=JbDwhDHQJWs97WQ5


Zveřejněno: 10. 03. 2024
Přečteno:
85 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář