Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Novinku s názvem Hotel Morrison zveřejnil v těchto dnech na svých webových stránkách zpěvák Honza Toužimský. Píseň je zdarma ke stažení na adrese touzimsky.com v sekci MP3.


Hotel Morrison složil Jiří Urban mladší (Dymytry, RedOne, Aleš Brichta Band), a text napsala Jitka Plachá. V písni zaznívají kytary Jiřího Urbana, Honza Toužimský si kromě zpěvu zahraje i na baskytaru.


„Oba máme s Jirkou svoje kapely a svoje závazky a tuhle věc jsme si udělali jen tak pro sebe pro radost. Ale zároveň nám přišlo jako škoda nechávat píseň nevyužitou ležet a nepodělit se s fanoušky. Proto jsme se rozhodli umístit jí volně ke stažení na web. Takže všichni mohou stahovat, kopírovat, rozmnožovat dle libosti“, říká zpěvák.


Novinka Hotel Morrison je umístěna na adrese touzimsky.com jak v klasickém formátu mp3, tak i plnohodnotném wav formátu.


Toužimský tak navazuje na rok starý počin, kdy stejným způsobem uveřejnil song Branou Ráje, který mu tehdy věnoval jeho kolega Václav Noid Bárta.


Píseň a zejména způsob jejího vydání prostřednictvím webu se setkala s pozitivním ohlasem fanoušků. O tom svědčí i fakt, že po celý rok její stahovanost činí několik set stažení za každý měsíc.


 

Honza Toužimský aktuálně vystupuje s kapelou Arakain, jejímž frontmanem je už pátým rokem. Mimo to je k vidění i v muzikálech Excalibur, v roli krále Artuše, a Mona Lisa jako Giuliano de´ Medici, milenec Mona Lisy.


Odkaz na stažení písně:

www.touzimsky.com/mp3.html

 


WWW stránky Honzy Toužimského: http://www.touzimsky.com/

 

WWW stránky Dymytry - skupiny Jiřího Ubrana ml. – http://www.dymytry.cz/


Publikováno: 16. 09. 2009
Autor: Johan