Nejbližší koncerty
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
  • 10. 05. 2024INFERNAL ANGELS Black metal(Italy) BLOOD AND DISASTER ...
  • 12. 05. 2024WOLFHEART (FIN) + HOST
  • 13. 05. 2024DOMKRAFT (SWE) + SUNNATA (PL)
  • 15. 05. 2024První zastávka black metalového komanda SEKEROMLAT na jej...
  • 15. 05. 2024První zastávka black metalového komanda SEKEROMLAT na jej...
  • 16. 05. 2024Druhá zastávka blackmetalistů SEKEROMLAT, tentokrát již v...
  • 16. 05. 2024Do pražské Eternie přijedou dvě řecké kapely. O domácí su...
INSANIA

Příprava festivalu jakým je Brutal Assault bohužel občas přináší i velmi nepříjemné okamžiky. Přesvědčili jsme se o tom v několika uplynulých dnech, kdy k nám dorazily nemilé zprávy, týkající se čtyř již potvrzených kapel. Ve všech případech se bohužel jedná o zrušení jejich vystoupení na letošním ročníku festivalu. V dalších řádcích se vám pokusíme nastínit důvody jejich odřeknutí.

První zásah přišel na místě nejcitlivějším, jako blesk z čistého nebe přišel e-mail od agenta FEAR FACTORY, který hovoří o tom, že kapela ruší všechna svá plánovaná letní vystoupení, oficiálně z důvodu nahrávání nové desky. Obdrželi jsme také oficiální vyjádření od Dina Cazarese a Burtona C. Bella, kde vyjadřují omluvu svým fanouškům a žádají je o pochopení celé situace… Bohužel.

Další ztráta přichází v souvislosti s kapelou KRISIUN. Jejich potvrzené vystoupení dostalo na frak díky neschopnosti jejich agenta sehnat jim dostatečný počet vystoupení tak, aby se jim vůbec vyplatilo přiletět do Evropy. Sama kapela se proto rozhodla zrušit veškerá svá letní vystoupení.

Mnozí z vás se jistě těšili na ulítlou show GWAR, ale bohužel si také budeme muset počkat na jiný termín. Důvod zrušení je podobný jako u Krisiun, také v tomto případě musela kapela zkrátit své evropské turné, neboť neměla v daném období nasmlouvaný dostatečný počet koncertů.

A konečně BONDED BY BLOOD. Kapela se rozhodla zrušit zbytek svého evropského turné a vrací se zpátky do Států.
Není ale všem dnům konec.

Nyní se usilovně snažíme nalézt odpovídající náhradu za vypadnuvší kapely a potvrdit jejich jména co nejdříve. Situaci nám bohužel komplikuje časová tíseň, neboť v tuto dobu má již většina kapel pevně daný plán na léto a je často velmi obtížné jim do něj zasahovat. O všech novinkách v tomto směru vás budeme informovat na našem webu.

Zdroj: Obscure

www.obscure.cz

www.brutalassault.cz


Publikováno: 24. 06. 2009
Autor: Yvor