Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)
Zpěvačka Anna K. je přesně v polovině jejího Aukro Best Of Tour, kde s ní jako host koncertuje objev roku, Marek Ztracený.
Ve vyprodaných sálech Anna K. rekapituluje svou patnáctiletou sólovou kariéru a se svou kapelou fanouškům přinášejí ty největší hity zpěvačky.
Annu K. doprovází její skvělá kapela ve složení - legendární Vladimír "Guma" Kulhánek, Jiří Janouch, Jarda Drápala, Roman Helcl nebo Pavel Bohatý.

V těchto dnech také právě vrcholí charitativní aukce, která probíhá na portále Aukro.cz. V rámci aukce draží Anna K. např. svou kytaru, na kterou byla nahrána píseň Cukr z alba Noc na zemi, dále je v dražbě bezdrátový mikrofon i s vysílačkou, se kterým Anna K. absolvovala turné Večernice, draží se i další zajímavé osobní věci zpěvačky, např. velkoformátová fotografie, na které je Anna K. v Paříži - zajímavé je, že Anna K. vyfotila sama sebe. V dražbě je také kravata Marka Ztraceného.
Aukce potrvá na aukru až do 26. 3. 2008. Výtěžek dražby bude věnován ve prospěch Nadace Terezy Maxové, se kterou Anna K. spolupracuje už mnoho let. Fanoušci Anny K. mají tak možnost získat zajímavé předměty, ale hlavně přispět na velice záslužnou činnost nadace, která se stará o opuštěné děti.

Z Aukro Best Of Tour ještě zbývají tyto koncerty:

20.03       Zábřeh na Moravě    Kulturní dům

21.03.      Pardubice                 Žlutý pes

25.03.      Praha                         Lucerna Music Bar

04.04.      Velké Meziříčí           Jupiter

09.04.      Trutnov                      Dům kultury

18.04.      Jablonec                   Woko

#?-:nbsp;

internet: www.anna-k.cz
                   www.myspace.com/AnnaKczech
TV Anna K: www.youtube.com/TVannak


Publikováno: 20. 03. 2009
Autor: Johan