Nejbližší koncerty
INSANIA

ALICE COOPER V BRNĚ ... A EXKLUZIVNĚ NA RADIU HEY

 

Radio Hey Ostrava a Brno přináší všem poctivým rockerům další koncert hvězdy rockového nebe – Alice Cooper přijedou do Brna začátkem prosince a Radio Hey bude u toho.

 

Po velkém úspěchu vyhledávací soutěže o předskokany koncertu Iron Maiden v loňském roce, projevil o tento způsob nalezení předkapely zájem i management legendárních amerických provokatérů - Alice Cooper. Pro jejich brněnský koncert tak má Radio Hey a jeho posluchači najít mladou českou nebo moravskou kapelu, která rozehřeje publikum před vystoupením samotných Alice Cooper. Pro některou ze začínajících kapel může být právě tato příležitost tím správným impulsem na jejich cestě za slávou.

 

Do konce září mají šanci všechny domácí kapely zaslat svoji přihlášku. Ze všech přihlášených intepretů potom porota složená ze zástupců Radia Hey, odborníků z řad vydavatelů a promotérů a několika vybraných posluchačů Radia Hey vybere 10 kapel, s jejichž tvorbou se budou moci posluchači Radia Hey Ostrava a Brno seznamovat v průběhu října a listopadu. Z těchto deseti bude nakonec vybrána jedna kapela, která si splní svůj muzikantský sen – stát se předskokanem slavné rockové party Alice Cooper.

 
 

Podrobné informace najdete na www.radiohey.cz/brno, www.radiohey.cz/ostrava, www.metalhey.com/alicecooper a samozřejmě ve vysílání Radia Hey Ostrava a Brno.


Publikováno: 24. 09. 2008
Autor: Johan