Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Ještě do konce měsíce března mají tuzemské rockové (v tom nejširším slova smyslu) soubory šanci zaslat svou nahrávku do čtvrtého ročníku vyhledávací rockové soutěže Česká rocková liga 2007.

Pokud zaslaná nahrávka projde prvním sítem výběru odborné poroty, nestojí kapele nic v cestě prezentovat se v jednom z dvanácti základních kol. Jestliže uspěje i zde, a nyní pozor organizátoři se rozhodli, že vítězové se představí rovnou na hlavní scéně vyhlášeného Basinfirefestu!. V případě dalšího úspěchu již míří ke kýženému vítězství, které přináší nejenom mnoho hodnotných cen, ale otevírá i cestu mezi profesionální skupiny.

O velké oblibě soutěže svědčí již stovky přihlášených souborů, jejichž počet každým rokem stoupá. Proto organizátoři prosí, aby kapely, které již nahrávku poslaly, neurgovaly pořadatele s dotazy, zda již došla a jak si stojí. Všem 36 vybraným kapelám do základních kol se ozvou nejpozději do 25.4.

Termín 31.3. není posledním dnem k odeslání, ale poslední den, kdy bude  nahrávka zařazena. Jelikož tento den je sobota doporučujeme jako poslední termín k odestání 27.3. 2007.

Veškeré novinky a podrobnosti k přihlášení naleznete na internetových stránkách www.ceskarockovaliga.cz.

Projekt organizuje agentura 2P Production, s.r.o. , generálním partnerem  je Poštovní spořitelna.


Publikováno: 19. 03. 2007
Autor: Manafob