Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

V říjnu natáčela INSANIA v jihočeském studiu Hacienda nové album Rock’n’Freud, jehož materiál vznikal téměř rok.

12 nových skladeb je postaveno na tvrdých, temných kytarách, podmalovaných tu a tam elektro zvuky a samply. INSANIA vytvořila kytarově tvrdé a barevné album. Samply a syntezátor obsluhuje nový člen Tudy (dříve např. Onset, nyní Equirhodont a Ebola Joy).

Texty si tentokrát hrají s podvědomím (odtud název alba) a temnými stránkami lidské psýchy a celé album je nazpívané kompletně česky. CD Rock’n’Freud by mělo vyjít po Novém roce pod značkou Redblack. V průběhu prosince se začne s přípravami na natáčení videoklipu, pravděpodobně na skladbu „Je mrtvá“.

Na stránkách INSANIE, www.insania.freemusic.cz , je k dispozici Klímova reportáž z průběhu natáčení, včetně dokumentárních fotografií.

V průběhu jara se INSANIA vydá na koncertní „turné“ po klubech, v létě zahraje na vybraných festivalech. Do konce roku stihne INSANIA odehrát jen několik koncertů (rozpis viz na stránkách INSANIE), fanoušci v domovském Brně se mohou těšit na účast INSANIE se speciálním programem na tradiční akci Christmassacre Fesival vol. 5, který proběhne dnes v sobotu 23.12. v Brooklynu.


Publikováno: 23. 12. 2006
Autor: Márty