Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)
Nestihnou však vydat letos velkou desku, a tak posouvají světové turné na březen 2007!
 
Ve středu 6. září se agentura Pragokoncert společně s redakcí Rock magazínu Spark a dalšími světovými medii účastnili prezentace nového EP „The Sons Of Odin“ skupiny MANOWAR, která proběhla v Hamburgu. Dobrá zpráva je, že EP obsahuje velmi kvalitní, zbrusu nové skladby (Odin, The Ascension, King of Kings). Jsou to opět Manowar tak, jak je fanoušci znají! Chorály, jedinečný rozsah nezaměnitelného hlasu Erica Adamse, strhující hudba z pera Joey De Maia. Navíc vydávají doubleDVD „Live at Earthshaker fest 2005“. Manowar zde však sdělili i zprávu o tom, že se jim nepovede do konce roku zvládnout vydat nové velké album.
 
Práce ve studiu nešly tak rychle, jak by si přáli. Protože chtějí předložit svým fanouškům opravdu 100% kvalitu, rozhodli se vydat album až v lednu 2007. Znamená to však to, že se posouvá i prosincové světové turné „Demons, Dragons and Warriors Tour“, a to na březen 2007. Vstupenky zůstávají v platnosti. O nových termínech pro Českou Republiku – Zlín, Pardubice a Plzeň Vás budeme informovat v nejbližších dnech. OSTRAVSKÝ KONCERT MANOWAR 9.12.2006 BYL ZRUŠEN úplně! Pořadatel ostravského koncertu – Agentura Velryba – se vzhledem k odkladům data koncertu ze strany Manowar rozhodla ostravský koncert úplně zrušit.
 
Majitelé zakoupených vstupenek na Ostravský koncert můžou vstupenky vracet od 1.10.2006 do 15.12.2006 v předprodejích kde vstupenky zakoupili. Vstupenky musí být nepoškozené, majitelům bude vráceno vstupné v plné výši.
v předprodejích kde vstupenky zakoupili. Vstupenky musí být nepoškozené, majitelům bude vráceno vstupné v plné výši.
 
V případě, že majitelé vstupenek na Ostravský koncert budou chtít koncert Manowar navštívit, můžou si zakoupenou vstupenku ponechat a s ní navštívit zlínský koncert Manowar, který se uskuteční v březnu 2007. Přesné datum zlínského, plzeňského a pardubického koncertu bude oznámeno v nejbližších dnech. Sledujte aktuálně web www.mastersofrock.cz.
Přesné datum zlínského, plzeňského a pardubického koncertu bude oznámeno v nejbližších dnech. Sledujte aktuálně web .

Publikováno: 28. 09. 2006
Autor: Márty