Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

!!! Novinky z 17.09.2006 !!!

!!!ROBIN UŽ NENÍ ČLENEM CEREBRAL TURBULENCY!!!

Především se velice omlouváme všem lidem, kteří na nás včera v Praze marně čekali. Stejně tak se hluboce omlouváme pořadatelům za organizační obstrukce vzniklé naši absencí. Stalo se totiž něco, s čím nikdo ani ve snu nepočítal. Robin nás podrazil!!! Odjezd směr Praha byl naplánován z Ostravy ve 14:00 a ve 13 hodin 13 minut nám došla od Robina sms s tímto textem (100% přepis): 

Cus michal!Nemuzu dnes jet a dvojkoncerty po cr v budoucnu taky ne!Mam problem z marki a je to dlouhodobejsi a vcera to vyustilo!Posli mi cislo na typka,zavolam mu!Nechci se o tom s ni porad hadat a mit doma dusno!Klidne zavolej karlovi,vcera u toho byl!Koncerty bud patek nebo sobota,turne je ok!Robin

Samozřejmě následoval telefonát z naší strany, co to je za špatný vtip a jestli si uvědomuje, že právě vaří podpásovku, neférovku a hlavně vymrdávku jako prase! Po našem apelu, aby si to ihned vyřešil došla ve 13:33 druhá sms:

Sorry michal!Marki breci,seru na to,neznecim si vztah!Posli mi cislo na toho typa,ja mu to vysvetlim!Sorry,bohuzel nemam tolerantni pritelkyni!Klukum zavolam!R.

Tak přátelé, úsudek si o tom udělejte sami.

VYJÁDŘENÍ ČLENů C.T.

Michal:

Člověk, který dopustí a udělá takovou levárnu, nemá v kapele nadále co pohledávat!!! Takhle se chovají patnáctileté děti a ne dospělí lidé. Zazdít akci z takového pseudodůvodu je dětinské, ubohé a absurdní!!! Je to zrada, na kterou neexistuje obhajoba!!!

Karel:

Robinek je dobračisko, který se chce zavděčit každému a to bohužel nejde. Je jasné, že každý má své priority, ale měl by je, s ohledem na kapelu, řešit s předstihem a ne tak nárazově a zkratově. Nakonec to dopadlo tak, že z toho nemůže mít radost asi vůbec nikdo. Škoda.

Stezy:

Robin to v sobotu posral kurevsky. Osobně jsem si myslel, že má muziku a underground rád. Asi je to jinak, protože vykašlat se na koncert z takového důvodu, nad tím mi zůstává rozum stát. Pochopil bych víceméně každý problém, ale z toho co vím, Robine, nechal ses těžce zmanipulovat.

!!! Novinka z 18.09.2006 !!!

Včera večer se nám podařilo sehnat zapáleného týpka (Slivka - basa/řev z Bone Collector), který u nás bude fungovat coby provizorní vokalista. Touto dobou už drtí texty a ve středu máme první zkoušku. Tedy, žádná další štace se nebude stran neakceschopnosti kapely rušit.


Publikováno: 18. 09. 2006
Autor: Manafob