Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

13. 5. 2016, Dlouhá Lhota u Tábora

Po delší době jsme s HN dostali pozvánku zahrát na narozeninové oslavě. Oslavenci dali dohromady pěkný line-up a slíbili dva sudy pro kapely, což se neodmítá. Vyrážíme tedy směr Dlouhá Lhota. Ošklivé počasí a objížďky nám sice cestu trochu komplikují, ale deska Markéty Muchové cestující thrashportéru potěší. Na místě jsme z kapel jako první, vykládáme aparát, zdravíme oslavence, okukujeme sál. A taky okukujeme zázemí, hlavně jídlo a pití v backstage. Už jsem viděl spoustu různých pochutin pro kapely, ale dnešní menu je jasný vítěz. Skutečně jsou na místě dva sudy jenom pro kapely. Nechybí ani basa nealkoholického piva s pár petkami coly. Jídlo je prostě skvělý. Po chvíli přijíždí SVINĚ s bicíma. Začínáme tedy stavět aparaturu. Zvukovka odhalí problémy s elektřinou, začátek koncertu se musí o něco posunout, než se problém vyřeší. Návštěvnost je docela slušná, upřímně jsem tolik lidí nečekal. Asi za 15 minut od odhalení problému s elektřinou se konečně může začít hrát.

Náš koncert nijak extra rozebírat nebudu, ale s kumpány v kapele jsme se shodli, že to byl nejlepší set za delší dobu. Publikum taky vypadalo spokojeno s naším výkonem. Tolik k HIROSHIMA NIGHTMARE.

Po nás jdou na věc CONOPED. Jejich set rozhodně neubírá na rychlosti ani na intenzitě. Publikum se víc rozjíždí, dokonce i na zvedačku dojde. I přes velikost sálu naštěstí nestojí lidi v klasickém „U“, tedy vzadu, po stranách a u pódia nikdo. Půlhodina s CONOPED uteče jako voda.

Další na řadě jsou SVINĚ. Pod pódiem začíná řádný chaos. Jebem se mezi zemí a nebem, hlína se sype a výlet se hodí. Víc asi dodávat nemusím, kdo zná tuhle kapelu, tak ví, že každé jejich vystoupení je super.

Poslední kapelou jsou KUNG-FU GIRLZ. Bohužel předchozí kapela asi vyčerpala půlku osazenstva, tak se sál trochu vyprázdnil, ale to pány z téhle punkrockové bandy nenechalo chladnými. Jejich set byl pěkně energický, frontman řádil a poslední song – cover „Sonic Reducer“ (autora snad nemusim jmenovat) hezky uzavřel celý večer.

Podle pořadatelů/oslavenců byla tahle akce první svého druhu. Do té doby sál patřil pouze mysliveckým bálům, dechovce a harmonikářům. Do budoucna přejeme víc takových akcí ve Lhotě, vypadá to, že to tam má smysl.


Zveřejněno: 16. 05. 2016
Přečteno:
3586 x
Autor: Pepča | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář