Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TELEPATIE VI

7.12.2015, Praha - Tip Sport Aréna

Svůj samostatný koncert u nás v rámci evropského turné ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL-EUROPE 2015 právě potvrdila současná nejpopulárnější metalová kapela NIGHTWISH! Turné k nové desce „ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL“ se před vánoci ponese celou Evropou, kde odehrají dvacet koncertů v jedenácti zemích. Partička finských metalistů vytvořila vůbec první album spolu s úžasnou zpěvačkou Floor Jansen. NIGHTWISH byli vždy synonymem pro virtuózní dokonalost. Jsou schopni vyvolat fantastické pocity a dotknou se vás hluboko uvnitř se svými velkolepými symfonickými skladbami. Není žádným tajemstvím, že hlavní skladatel a hráč na klávesové nástroje Tuomas Holopainen je všestranný skladatel, který žije pro svou hudbu, věnuje se svému umění, a to vše prosákne v každém sdělení jeho práce. V albu „ENDLESS FORMS MOST BEAUTIFUL“ se snoubí nová éra kapely s minulostí a vlivem nádherné finské přírody v jeden dokonalý celek. Poprvé v historii působnosti kapela spolupracovala naprosto jednotně, motivovaně a zároveň v krásném přírodním prostředí. Tato stálá přítomnost členů způsobila ještě impozantnější dojem. Zpěvačka Floor Jansen se ještě více katapultovala na hlasové maximum a tohle album je ve své podstatě premiérou její produkce tohoto stylu.

Melodický death metal v tomto večeru zastoupí legenda ARCH ENEMY. Michael Amott a Alissa White-Gluz přijedou ukázat, že chovají explodující vášeň k sakra tvrdé hudbě. Letos slaví dvacáté narozeniny a už se nemůžou dočkat, až je s vámi oslaví spolu s prvním výročím veleúspěšné desky „War Eternal“. Největší metalový nářez celého večera slibuje mladá a velmi talentovaná zpěvačka Alissa, která působí v kapele od roku 2014.

Spolu s NIGHTWISH a ARCH ENEMY přijede nám již velmi dobře známí a oblíbení AMORPHIS. Skvělá finská kapela hrající melancholický dark/rock vás vtáhne do děje svých písní. Jejich desáté studiové album „The Beginning Of Times“ stále dokazuje, že je nezaměnitelné v přirozeně znějících melodiích a hlubokých emocích. Mytologický nádech novým písním dala ústřední postava Väinämöinen, finský hrdina. Toto album je nejen textově velmi obsáhlé a hluboké, ale i chytlavé a melodické.

Nenechte si proto ujít výjimečnou možnost vidět všechny tyto skvělé kapely v jeden večer a na jednom místě adventně naladěné Prahy! Takový koncert se hned tak opakovat nebude, proto přijďte 7. 12. 2015 do Tip Sport Arény!

Prodej vstupenek začíná 6. 3. 2015 na stránkách Masters of Rock a v předprodejích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.

  • 790 Kč stání
  • 1090 Kč stání před pódiem
  • 1290 Kč, 1500 Kč sezení tribuny

http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?lng=cs


Zveřejněno: 06. 03. 2015
Přečteno:
3787 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář