Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
Heathen Convention 2024

Jaro 2015, Praha - Fórum Karlín

Ten, kdo v prosinci loňského roku navštívil vyprodanou Incheba Arénu v Praze na koncertu METAL CHRISTMAS SYMPHONY, plesal nadšením nad super show a výjimečným zážitkem. Na jednom pódiu se za doprovodu živé kapely a filharmonie představily takové hvězdy jako zpěváci kapel ANTHRAX, HELLOWEEN, NIGHTWISH, ACCEPT, TESTAMENT nebo HAMMERFALL. Rok nato se bude Evropou řítit ještě vetší a bombastičtější projekt, jehož název mluví za vše - METAL ALL STARS! Ten je hvězdnými jmény ještě nabitější a opět bude součástí akce nesoucí název BeatFest!

Největšími ozdobami projektu jsou bezesporu hlas a kytara Zakka Wyldea. Ten bude hrát hity BLACK LABEL SOCIETY a možná přijde i na vzpomínku na léta strávená s Ozzy Osbournem. Ty největší pecky DREAM THEATER do publika pošle zpěvák sk. DREAM THEATER James LaBrie. Joey Belladonna z ANTHRAX kromě hitů své domovské kapely zazpívá taky hity BLACK SABBATH nebo RAINBOW. Zahraje a zařve na nás i Cronos, frontman anglických VENOM. Mnozí budou potěšeni i přítomností někdejšího dlouholetého frontmana legendy prog metalu QUEENSRŸCHE - zazpívá nám Geoff Tate. Basu bude trápit Dave Ellefson - zakladatel a člen skupiny MEGADETH. Thrash metal a umění party TESTAMENT bude reprezentovat Chuck Billy. Na léta strávená nejen s MANOWAR hudebně vzpomene vůdčí osobnost skupiny DEATH DEALER Ross the Boss. Dorazí i bráchové Vinny Appice a Carmine Appice, kteří své umění zanechali na mnoha deskách BLACK SABBATH, DIO, VANILLA FUDGE nebo CACTUS. Hostem jediné show METAL ALL STARS u nás bude i talentovaný kytarista Gus G., známý hlavně jako člen sk. FIREWIND a kolega Mr. Osbournea. Z Ozzyho kapely k nám přijede i Rob Blasko Nicholson, který roky hrál u Roba Zombieho. A jak to bývá, v těchto monstrózních projektech nesmí chybět ani ženský vokál. Ten obstará Kobra Paige z kapely KOBRA AND THE LOTUS. Její setlist je více než pestrý a kromě svých hitů sáhne po těch od IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, MOTÖRHEAD a MANOWAR. Zkrátka tříhodinový nářez od těch největších jmen světové metalové scény!

Vstupenky na show ikon světové metalové scény v sobotu 6. prosince 2014, které pořídíte přes tento web nebo v obvyklých předprodejích vyjdou na 690,- Kč k stání v prostoru, 890,- Kč k stání před pódiem a 1290,- Kč k sezení na balkóně. Ke vstupence na koncert si můžete přikoupit i osobní setkání se všemi METAL ALL STARS před koncertem (focení, podpisovka, tour-triko a plakát k tomu) - stojí 1500,- Kč.

Zažijte nejslavnější metalové muzikanty všech dob během jednoho večera na jednom pódiu!


Megaprojekt Metal All Stars přesouvá své evropské turné na jaro příštího roku.

Hvězdný projekt Metal All Stars, který uplynulý víkend plnil haly a uvedl do varu fanoušky v jižní Americe (Bolívie, Brazílie, Chile) bohužel v prosinci v Praze (6. 12. 2014, Forum Karlín) neuvidíme. Stejně jako v celé Evropě. Dochází totiž k přesunu data konání všech evropských koncertů na jaro 2015. Tato zpráva byla do světa vypuštěna uplynulou sobotu. Vzhledem k tomu, že pražský koncert byl vázán na událost Beatfest, jednali jsme s organizátory turné, zda by nyní nemohli udělat alespoň Prahu a to i třeba bez některého z muzikantů. Bohužel z jednání teď vyšlo, že by to bylo velmi komplikované. A tak tedy i Praha spolu s ostatními městy musí vyčkat na Metal All Stars do jara příštího roku.

Oficiální prohlášení organizátora turné:

Všechny evropské show projektu Metal All Stars, které měly proběhnout letos v listopadu a prosinci, budou z důvodu neodkladných last minute povinností několika zúčastněných umělců přeloženy na jaro roku 2015. Nové termíny koncertů budou oznámeny v nejbližší možné době. V důsledku tohoto politováníhodného odkladu však do sestavy přidáme další velká jména, abychom show pro rok 2015 udělali ještě metalovější! Vstupenky jak na koncert, tak i na setkání s umělci platí pro nový termín. Brzy přineseme více oficiálních informací - na www.mastersofrock.cz a na www.metalallstars.com.

 


Zveřejněno: 17. 11. 2014
Přečteno:
3717 x
Autor: Tomáš | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář