Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Agentura MAFO s.r.o. přináší


THE FINAL REVOLUTION TOUR 2013


LEGENDÁRNÍ AMERICKÁ HC METAL FORMACE NA TURNÉ V ČR PROSINEC 2013
!! NOVÉ ALBUM ´THE FINAL REVOLUTION´ VYJDE V LISTOPADU 2013 !!
PRO-PAIN

(USA / NEW YORK - HC Metal)

www.pro-pain.com


Zde můžete slyšet PRO-PAIN hudbu : www.myspace.com/propainspace

Zde můžete vidět PRO-PAIN videa : www.youtube.com/results?search_query=Pro-Pain


&

! UKRUTNÁ FRANCOUZSKÁ SMEČKA OPĚT V ČR !

AKTUÁLNÍ ALBUM ´UNLEASHED´ VYŠLO V ROCE 2012

ZUUL FX

(F - HC Death Metal)
www.facebook.com/pages/ZUUL-FX/109298929097869

&

! FIČÁK ZE ŠVÝCARSKÝCH HOR !

NOVÉ ALBUM ´WE CURSE, WE TRUST´ VYŠLO V ČERVNU 2012

SOULLINE

(CH – Melodic Death Metal)

www.soulline.ch
www.facebook.com/soulline
                                                   

ÚT 3.12.2013 KARLOVY VARY / SLASH BAR

ST 4.12.2013 PRAHA /MODRÁ VOPICE


Zveme Vás na festivalové turné The Final Revolution, v rámci kterého se jako hlavní hvězdy představí pionýři světové HC metalové scény, americká HC metal legenda Pro-Pain. Jako další se představí ukrutná francouzská partička Zuul FX se svým nastřeleným death metalem a melodic death metal fičák ze švýcarských hor Soulline.


Legendární New Yorkské HC metal kvarteto Pro-Pain není třeba dlouze představovat. Již od roku 1992, kdy vyšlo první album Foul Taste Of Freedom, se Pro-Pain valí jako parní válec světovou tvrděrockovou scénou bez kompromisu. Toto se Pro-Pain vrací mírou vrchovatou ze strany jejich věrné fanouškovské základny, která skupinu podporuje více než 20 let. Gary Meskil a jeho parta poctivých muzikantů si zkrátka získala nezlomný respekt rockové hudební scény po celém světě. Každé jednotlivé album Pro-Pain je koncentrátem intenzity, inspirace, upřímnosti a neochoty jakkoli ustupovat. Díky svému novému studiovému albu The Final Revolution se Pro-Pain vrací ke kořenům jejich tvorby. Jak popisuje Gary Meskil, jedná se opět o starý dobrý temně zabarvený houpavý nářez, jehož tempo připomíná klasický styl Pro-Pain. Je opositem k jejich poslednímu albu Straight To The Dome, které bylo více trash.


Nové album The Final Revolution bylo nahráno a zmixováno respektovaným producentem a hudebníkem V.O.Pulverem (Gurd) v jeho studiu Little Creek Studio ve Švýcarsku v Srpnu 2013.

Gary Meskil napsal skladby na toto album doma na Floridě a jedná se o první album, které napsal celé sám. Konečný výsledek potvrzuje, že se rozhodnul správně. Skladby tohoto alba Vás udeří do obličeje nečekanou silou i díky nekompromisní zvukové produkci V.O.Pulvera. Jak Gary Meskil říká, album zní extrémně nasraně a to je přesně to, čeho chtěl dosáhnout ! Mise je naplněna!


Gary Meskil popisuje tucet krutých skladeb, které jsou nepřekonatelné svým drivem a energií. Titulní skladba ´The Final Revolution´ má všechno, co očekáváte od Pro-Pain : ostrá jízda, skočné rytmy, mezihry, sóla a nad tím vším texty o současným problémech světa okolo nás. Gary je velmi pyšný na skladbu Southbound, která je osobní skladbou o jeho cestách na jih, pohřbení vlastní minulosti a chuti zůstat upřímný sám sobě v tom, co dělá. Na tomto albu také naleznete takovou skladbu, která se na deskách Pro-Pain neobjevila od alba Foul Taste of Freedom - skladby Death On The Dance Floor. Výrazně skočná občerstvující pecka s velkou dávkou nadhledu.


Jak říká Gary Meskil, všechny texty na novém albu jsou napsány srdcem a na podkladě jeho životních zkušeností. On sám je velmi vnímavý k dění ve světě, jak se vyvíjí a k roli, kterou v něm hraje. Zpívá o těžké situaci normálního člověka a jak říká, už se nemodlí k nikomu. Když někdo chce, aby byly jeho názory respektovány, musí respektovat názory druhých. Inspiraci pro jeho texty je jeho nejbližší okolí a to je přesně to, co dělá jeho texty tak uvěřitelnými.


Gary Meskil a jeho kumpáni byli vždy pravým opakem mainstreamových miláčků davů. Již od jejich prvního alba Foul Taste of Freedom (1992 Pro-Pain nekompromisně konfrontují samolibé politiky a jiné kreatury, které všem kašlou na hlavu a hledí si jen svých zájmů. Středobod kapely Gary Meskil je idealista nejen co se týče hudební tvorby, ale i co se týče politiky. Následující album The Truth Hurts (1994) bylo trochu mekčí než debutové album. Dalšísvětově velmi úspšné album Under Pressure (1996) katapultovalo Pro-Pain do pozice hlavní hvězdy na kultovním rockovém letním monster festivalu Dynamo Open Air v Holandsku. Následovala alba Pro-Pain (1998), Act of God (1999), Round 6 (2000), Fistful of Hate (2004), Absolute Power (2010) a Straight To The Dome (2012).


Pro-Pain absolvovali v Říjnu 2013 americkou část svého světového turné a již se těší na evropskou část, která začne 29.11.2013 a skončí 21.12.2013. Jako speciální hosté se představí u nás již známá francouzská formace Zuul FX a švýcarská formace Soulline.


Gary Meskil se na Vás všechny opět moc těší, přijďte za ním a dejte si s ním panáka, udělejte fotku – to je přesně to, proč dělá hudbu a nehodlá nikdy skončit !


Zuul FX se v ČR již několikrát představili po boku Pro-Pain. Jejich agresivní industriální teth metal oslovil metalové fanoušky po celém světě již od jejich debutového alba By The Cross (2004). Zuul Fx je projektem zpěváka Steeva, který se tímto projektem vážně zabýval již jako zpěvák francouzské trash metalové formace No Return (1999-2003). Zkontaktoval svého švýcarského přítele Blasta (tehdy člen švýcarské metal-electro formace Rain) a dohodli se na spolupráci na novém projektu Zuul FX. Spolu s dalším dvěmy členy (baskytarista Shaq a bubeník Aurel) začali skládat skladby na jejich debutové album By The Cross. Postupně vydali další alba Live Free or Die (2007), Live in The House (2009) a The Torture Never Stops (2011). Poslední album Unleashed vyšlo v Listopadu 2012.


Soulline je ukrutným průvanem ze švýcarských hor. Jejich melodic dech metal evokuje tvorbu In Flames, Dark Tranquillity nebo Opeth. Souline absolvovali společné ruské turné s Rotting Christ (2010), evropské turné s Vader (2010), evropské turné s Pro-Pain (2011) a evropské turné se Sepultura (2012). Dále se Soulline představili na Wacken Open Air (2008) společně s Iron Maiden, Nightwish nebo Children of Bodom. Aktuální album We Curs, We Trust vyšlo v Červnu 2012. Srdečná hudba Soulline otevíra mysl a odráží se v ná všechny myslitelné lidské pocity a tužby : melodičnost, deprese, šílenství, banalita, štěstí, desiluse, poezie, agresivita, víra, nutnost, závislost, vykoupení……….


Přijďte si zařádit do Prahy a Karlových Varů na The Final Revolution festival tour a užít si 3 parádních nářezových partiček !


Zveřejněno: 18. 11. 2013
Přečteno:
3363 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář