Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Jeden ze starších rozhovorů s touto kultovkou z USA...

13.4.1999 jsme s Corbowem navštívili plzeňský klub Pod Lampou abychom shlédli vystoupení VADER, MASTER, MALEVOLENT CREATION. Místo původně plánovaných VADER vystoupili rakouští SKULL CRUSHER. Jelikož jsme původně plánovali rozhovor s VADER, tak jsme tak trochu utřeli, ale nakonec jsme se vzchopili (hlavně Corbow) a šli udělat rozhovor s kultovními Američany MASTER. Zde je... na naše otázky ochotně odpovídali Paul Speckmann a Brian Barley.

Corbow: Jak se vám hrálo včera v Praze a jak se vám líbí všeobecně na koncertech v České Republice?

Paul: Bylo to skvělý, fanoušci zde jsou úplní ?maniacs?, reagují na každou věc a my musíme hrát hrát... hahahaha. Jinak v České Republice hrajeme poprvé... předtím jsme hráli v Československu, byl to taky ?good time?, fanoušci jsou ale pořád stejní. Je hranice nezajímají.

Corbow: Jaká je atmosféra na turné?

Paul: Atmosféra je vynikající... s klukama z Malevolent, Krabathoru zažijeme opravdu hodně srandy... máme taky skvělej autobus, vypadá to v něm jako v hrobce... rakve a tak, možná právě proto se nám v něm opravdu dobře spí... možná líp než na hotelu... máme rádi tuhle šnůru.

Corbow: Prošli jste nějakým hudebním vzděláním?

Paul: Všichni jsme samouci... já osobně hraju tak jak to cítím, a zatím se nepotřebuju nějak zlepšovat. Se svou hrou jsem spokojený. I se svým hlasem. Nechci a ani nebudu nic měnit.

Corbow: Co mi můžeš říct o plánech do budoucna???

Paul: No, dokončíme tohle evropské turné. Pak budou nějaký kšefty s Abdomination. Kteří teď také vydali nějaké staré věci... dobře se jim to prodává.... pak půjdem do studia nahrát novej matroš...

Corbow: Vidíš v tomhletom hudebním stylu nějaké výhody?

Paul: Jo, je tu hodně lehkejch drog a spousta krásnejch kundiček, který po tobě jdou a ty je můžeš mít... hahaha. Já mám rád tuhle muziku se vším co k ní patří... i přes to, že v tomhle stylu není tolik peněz jako jinde. Jezdíme na turné, protože nás to prostě baví, neděláme to pro peníze, těch, jak jsem řekl tu moc není. Baví nás to a to je ten jedinej a pravej důvod.

Corbow: Co děláte ve svém volném čase?

Brian: Lezem po horách, žijeme v Arizoně a lezem po horách kdy jen to je možný... jezdíme taky hodně kempovat... a sháníme práci na rančích...

Corbow: Kde berete inspiraci pro muziku a texty?

Paul: Hodně čumim na televizi... hehehehehe... čtu věci okolo politiky a náboženství... a podobný hovna... hehehe

Corbow: Měli jste někdy nějaký problémy s cenzurou??

Paul: Ani ne... samozřejmě, že píšu texty, který jsou pro někoho špatný... ale jsou dobrý pro ty ostatní... dělám takovou muziku jakou chci a jestli se to někomu nelíbí nemusí nás poslouchat.

Corbow: Co bys řekl o znovuzrození Black Sabbath, Death a podobně... myslíš si, že ti lidé chtějí opravdu spolu hrát, nebo je to jenom komerční tah ze strany firmy???

Paul: Reuniony jsou bezva... nemyslím si, že by to dělali kvůli penězům... tyhle kapely a lidi jsou bohatí dost... ty nepotřebujou bejt spolu kvůli penězům... a jestli jo, tak ať jdou do prdele...

Corbow: Naše republika vstoupila nedávno do Nato. Myslíš si, že tato organizace je dobrá pro světový mír?

Brian: Lidé jsou dobří pro svět, každá organizace, kterou lidé využívají k zastavení dalších lidí je jen další zlo. Lidem mohou pomáhat jen lidé.

Corbow: Souhlasíte s konfliktem v Kosovu?

Paul: Těchto témat jsem se dotkl v našich novejch věcech. Válka ve Větnamu, v Zálivu, v Kosovu. Všechno je zasranej byznys.

Corbow: Otázku na závěr... chtěl bys aby místo tebe zpívala Monika Lewinská...

Paul: Jo... to by bylo dobrý... mohla by mě vždycky vyhulit, pak naše fanoušky... jo... to by mohlo bejt sqělý... smíííích ...


Zveřejněno: 25. 04. 1999
Přečteno:
3374 x
Autor: Corbow | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

24. 08. 2015 14:52 napsal/a Peťan
Nuda v práci
Nekonečný pondělní odpoledne v práci, pročtený snad všechny stránky na které pravidelně chodím...a tak jsem zabrousil do fobiácké historie. Tenhle rozhovor a hlavně Paulovo odpovědi mě opravdu pobavily :D Tak v sobotu v Sušici! :-)