Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

10.11.2012, Kralupy nad Vltavou

Na Magickou noc vábí i starodávné noviny Trubadúr i limitované vstupenky

Shakespearovská společnost vlčích romantiků pod zastřešujícím jménem BRATRSTVO LUNY pečlivě připravuje již „nějaký ten pátek“velkoryse pojatý  darkindiehappening  (hudebně – divadelně -magický) MAGICKÁ NOC TRUBADÚRŮ, který se uskuteční 10. 11. 2012v Kulturním a společenském středisku Vltava  v Kralupech nad Vltavou. Celý festivalový koncept s dostatečným předstihem  představují  noviny „se starodávnou aurou“  TRUBADÚR.  Na velkorysém prostoru šestnácti tiskových stran formátu A3 jsou představeni všichni účinkující a k dobru je přiloženo mnoho bonusového materiálu, který dokonale souzní s „gothic trubadúrským“ počtením.

Distribuce novin TRUBADÚR a vstupenek
Kdo se nechce připravit o raritní vydání gothic rockových novin, neměl by váhat využít některou z nyní nabízených distribučních možností.  Hlavním distributorem novin je  gothic-metalshop NOSFERATU. Do vyčerpání zásob bude TRUBADÚR přibalován všem lidem, kteří si objednání zboží v zásilkovém režimu prodeje. Návštěvníci  Prahy si do Štěpánské ulice mohou zajít osobně  a o noviny si říct. Jsou ZDARMA! NOSFERATU jako první zahájil v pondělí 10.9. 2012 předprodej vstupenek na MAGICKOU NOC TRUBADÚRŮ (k mání jsou vstupenky zlevněné za 199 Kč, po jejich vyprodání vstupenky standardní za 250 Kč).  Dále noviny TRUBADÚR můžete získat při zakoupení vstupenek přes bratrstvoluny@seznam.cz, kde lze získat radu ohledně možností  ubytování v Kralupech nad Vltavou během festivalu. Další možnosti získání novin jsou průběžně uváděny na hlavních komunikačních festivalových kanálech: www.bratrstvoluny.com a facebook Bratrstvo Luny.

A co vás čeká na MAGICKÉ NOCI TRUBADÚRŮ?
Bezesporu velkým lákadlem bude pro našince  vystoupení domácí gothic rockové legendy XIII.STOLETÍ. Pro přespolní by vystoupení jihlavské Třináctky mohlo být exklusivním bonusem v nabitém balíčku ostatní produkce. Do Kralup nad Vltavou dorazí polský gothic rockový klenot - kapela ARTROSIS, která se po letech mlčení vrátila na scénu s úžasným albem Imago! Ve stínu zájmu nesmí zůstat ani domovská kapela kytaristy Petera PlutaGutheho PLUTO AND THE PLANETS. Norové přivezou do města nad Vltavou pořádnou porci seversky melancholického rocku, který se na posluchače vyvalí z chladných fjordů v progresivních vlnách dramatické hravosti. Právě Pluto odehraje s BRATRSTVEM LUNY naposled živě pietní skladbu Továrny na smrt Auschwitz-Birkenau, která vzbudila pozoruhodný ohlas nejen v tuzemsku, ale i sousedním Polsku. A jaký by to byl magický večer bez zasněné Fantasmagorie a to opět s Plutovoupinkfloydovsky „zpívající kytarou“. BRATRSTVO LUNY avizovalo na letošní rok jediný  koncert v České republice – jeho čas nastane právě v jeho rodném městě – Kralupech nad Vltavou o sychravé listopadové datum.Hudební produkci doplní mostečtí ctitelé hradu v Karpatech  karnevalově hraví CARPATIA CASTLE! Ale jak už mnozí víte, Magická noc trubadúrů nebude jen hudebním festivalem. Moderátor večera, renomovaný hudební publicista Petr Korál, uvede kromě kapel dějová vystoupení skupiny historického šermu RYTÍŘI FORTUNY. Spisovatelé Jenny Nowak a Jaroslav Monte Kvasnica nejen, že s návštěvníky festivalu podebatují, ale též zde pokřtí své nové knihy. Dále vás čeká štědrý gothic rockový jarmark a překvapení  prokletého básníka!  Aktuality z příprav Magické noci trubadúrů sledujte na www.bratrstvoluny.com (Všem, kteří akci podpoří zakoupením vstupenek v předprodeji, hlavní organizátor festivalu R.X.Thámo na tisíckrát děkuje!)  

Další informační zdroj zde:

http://www.youtube.com/watch?v=0RP2ICuYcWU


Zveřejněno: 22. 10. 2012
Přečteno:
3365 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

08. 10. 2012 07:25 napsal/a Johan
Neboj,
akce se uskuteční.
05. 10. 2012 19:04 napsal/a immortal
Co to?
Tož ať mne kulturák v Kralupech nedráždí. Mám dva lupeny a chci tam bejt! Nejhorší na tom je to, že jsem se na jednom nejmenovaném diskusním fóru ptal jedné metalové(rockové) fanynky z Kralup, jestli na tuto akci jde a odpověď byla záporná. Tomu trochu nerozumím.
05. 10. 2012 16:43 napsal/a Tony
podpora akce
Já se na akci nechystám, mám to moc daleko. Ale podpořím ji, objednal jsem si 2 vstupenky. Taky občas nějaký koncert pořádám a tak vím, kolik moc je kolem toho starostí. Byla by velká škoda, kdyby ta akce neproběhla. Držím pořadatelům palce.
03. 10. 2012 10:02 napsal/a Johan
S.O.S. Magické noci trubadúrů hrozí zrušení S.O.S.
Nekompromisní nátlak dnes přišel ze strany spolupořadatele akce KaSS Vltava. V předprodeji bylo zatím prodáno 61 vstupenek, což je číslo, které je za očekáváním a akci hrozí, že skončí prodělkem. Šokovaný R.X.Thámo vyjednal alespoň zlomový termín (klíčový spolupořadatel chtěl od akce odstoupit již dnes) – 15.10.2012 – který rozhodne o osudu festivalu. R.X.Thámo: „Celý program je připravený a doladěný. V sobotu mě byla představena i hra Rytířů Fortuny o třech 15-ti minutových dějstvích napsaná přímo pro festival. Rovněž je nacvičováno překvapení prokletého básníka. Plakáty začaly být rozlepovány minulý týden, propagace akce nabírá nyní na síle, zdá se mi hodně předčasné lámat nad celým konceptem hůl. Ale na argument, že srdcaři nás zatím v předprodeji příliš nepodrželi, nemohu reagovat jinak, než patetickým vyjádřením zamířeným na city, které je až za hranicí dobrého vkusu, neb se v něm ozývá pachuť žebrání. Ale dnes nemohu jinak. Kostky jsou totiž vrženy…“ Situaci může uklidnit jen nastartování předprodeje. Vstupenky lze objednávat či rezervovat na bratrstvoluny@seznam.cz. Dospěli jsme do těžké doby, marast konzumu a nekompromisního manažerství bohužel nepřipouští žádné kompromisy.