DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Praha, Abaton, 16.6.2004, EXODUS, HATESPHERE, RE-AKTOR, SHAARK

Tak a je to tu, ve středu 16. 6. se do pražské Libně rozjedou kultovní EXODUS z USA. Jako předkapely jsou na místo konání, jímž je klub Abaton, avizovány HATESPERE (Dánsko), RE-AKTOR (Portugalsko) a domácí harcovníci SHAARK. Celá akcička začne od 18.00 hod. a vstupné se pohybuje v předprodeji okolo 420,- Kč a na místě budou lístečky k mání za 450,- Kč.

Já vím, že je těch akcí v tomto týdnu hodně, ale vidět Exodus na živo se určitě vyplatí. Navíc mají tito světem protřelí muzikanti na svém kontě zbrusu nové album (po 12 letech!!! opět studiovka). Jak vypadá porce řízného thrash metalu ze San Francisca,  se můžete přesvědčit na vlastní oči a slechy. Hudbu tak můžete vstřebat všemi póry své kůže a nemusíte sedět doma u cd přehrávačů a poslouchat pouze Live nahrávku ?Another Lesson In Violence? z roku 1997. Teď jsou tu Exodus roku 2004 a rozhodně stojí za to. Nový vokalista v podobě Stevea Souzy se již v kapele zabydlel, a tak thrash metalová legenda s chutí předvádí svůj um a v současné době válcuje Evropu. Jistě dojde i na energickou skladbu Spar Spangled Banner, která nese stopy pravých Exodus a na novém albu je v podobě "otvíráku" nebo Blacklist, která prostě nemá chybu - stejně tak jako kult, který nezemřel - Exodus jsou v plné síle nachystáni jen pro vás.http://www.exodusattack.com/

Co se předkapel týče, tak dánská scéna se zde prezentuje skupinkou Hatespere (http://www.hatesphere.com/)

a portugalská  kapelou RE-AKTOR, která je v současné době již kultem - více info na http://www.re-aktor.com/

Domácí thrash metalová mlátička Shaark je snad všem dostatečně známá, a tak jen připomenu, že jejich pojetí thrash metalu se odvíjí nejen od old schoolových záležitostí, ale kapele nejsou cizí ani moderně opracované thrash metalové vlivy.


Zveřejněno: 09. 06. 2004
Přečteno:
3424 x
Autor: Agos | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář