Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

3. 12. 2010, Chropyně, Hell Club

Kroměříž - Vlna hudební svěžesti. Už čtyři roky putuje po koncertní hladině českých klubových a festivalových pódií a nabírala na síle. Teď je čas přílivu. Přivítat ji můžete první prosincový víkend.

Je to nedávno, co kroměřížské crossover kvinteto My Wave předložilo fanouškům netrpělivě očekávané menu. To nejlepší ze své dosavadní produkce, debutové album This Is My Wave. Tucet položek, které po mnoha oceněních na soutěžích českého i mezinárodního věhlasu znovu potvrdilo jejich hudební kvality. Další výškový tábor výstupu českou hudební scénou založí v pátek 3. prosince v Hell Clubu v Chropyni.

Nabízí se tak výjimečná možnost pokřtít jejich premiérové, přesto vyzrálé „dílko“ přímo na místě s energickou pěticí. „Je to průřez naší tvorby za celou čtyřletou existenci kapely. Prostě to nejlepší, co kapela za svou dosavadní historii udělala. A je povedená, máme z ní radost,“ představil desku bubeník Martin Čech.

Při poslechu alba je jasné, že laťku si My Wave nasadili vysoko. Ale je to jen začátek, v budoucnu ji podlézat nehodlají. „Je to mezník, velký milník za tím, co doposud bylo. Je výborná, vyvážená, pomalé songy, něco z melodického pop-rocku, pár tvrdých kousků.

Jsme rádi, že je na světě a fanouškům dělá radost, to nás moc hřeje. Ale taky nás to nastartovalo, tvoříme dál a tříbí se další kousky, které nenecháme dlouho v hlavě nebo šuplíku,“ navnadil frontman a zpěvák Martin Truhlář.

Je na co se těšit, pojďme zpět k hlavnímu chodu. Bude opravdu ojedinělý. Oslava prvního CD My Wave totiž otevře nový Hell Club v Chropyni, nové centrum hudební zábavy všeho druhu s komfortním zázemím. A co víc? Zpozorněte, kmotry nebude nikdo jiný než Dark Gamballe, vystoupí i Nšoči a Power H.

Populární „Darci“ byli pro My Wave jasná volba. „Strašně moc si jich vážíme za to, jací jsou. Za celou kariéru neuhnuli z vytyčeného cíle, který si předem dali. Známe je z nahrávek, kompilací, alb, koncertů a taky osobně. Líbí se nám, jak to dělají. Bude nám ctí, jsme rádi, že přijali naše pozvání,“ řekl kytarista Daniel Dostál.

Nedočkavci, pozor! Čekání na skvělý koncertní zážitek vám zpříjemní nový klip My Wave k písni Shake Up With Me. Ten najdete volně na youtube.cz, vše podstatné samozřejmě najdete i na webu kapely mywave.cz, dál na bandzone.cz, T-Music nebo My Space. A nezapomeňte, první prosincový pátek směr Chropyně, Hell Club!

Autor:
David Mach
david.mach@music-shock.cz
GSM: 739626478
ICQ: 479380208
Skype: david.mach7

 

Zveřejněno: 15. 11. 2010
Přečteno:
3327 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář