Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

DEATHEVOKATION - The Chalice of Ages CD 2007 - Xtreem music

Ó, Skalp mít rád stará dobrá Death Metal! Hudbu temnou, těžkou a zlověstnou jak mračna zbobtnalý vodou, jimiž neprohlídne ani zrak velkýho Mannitou! Podsvětní hrdelní chropot, při kterým i nejsrdnatější bojovník drkotá zubama a třese se jak stará squaw! Mocná to zbraň bílýho muže. Deathevokation - syn Smrti, jehož zplodil snad sám mocnej Bolt Thrower! Oč pomaleji se vleče, tím větší spoušť za sebou zanechává.

Jak černá smola zalévá boltce a proniká do mozkovejch závitů, aby je neprodyšně uzavřel před vlivem  jinejch dojmů. Nadměrná tíha a masivnost nedovoluje tomuhle US kolosu rychlejší pohyb - sune se vpřed pouze pomalým až středním tempem. Co však čtvero konstruktérů ubralo na rychlosti bohatě vynahradilo dokonalostí jednotlivejch součástek. Sytě dunící, až epicky pompézní, krom obrněnejch euro-ostrovanů i prvotinu finskejch Demigod připomínající, prastarý božstvo opět promluvilo k zástupu věrných...

P. S.: Za svou osobu si dovoluju tomuhle pravověrnýmu, pro mnohý neznámýmu, souboru poblahopřát k právě dovršenejm 17-tejm narozeninám.

Čas: 61:03

Tracklist:

  1. Rites Of Desecration
  2. Acherontic Epitaph
  3. The Monument
  4. Embers Of A Dying World
  5. The Chalice Of Ages
  6. Infinity Blights The Flesh
  7. Carrion
  8. Chunks Of Meat
  9. As My Soul Gazes Skywards

http://www.deathevokation.com/


Zveřejněno: 13. 10. 2007
Přečteno:
3406 x
Hodnocení autora:
10 / 10

Autor: Skalp | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář