Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Volyňská skupina AVENGER už funguje 15 let a na letošním Satan Klausu se rozhodla toto jubileum řádně oslavit. A u této příležitosti samozřejmě nemůžou chybět zajímaví hosté.

SATAN KLAUS FEST, 25.12.2006,Volyně, Na Nové, od 18:00

Volyňská skupina AVENGER už funguje 15 let a na letošním Satan Klausu se rozhodla toto jubileum řádně oslavit. A u této příležitosti samozřejmě nemůžou chybět zajímaví hosté.                          

ASMODEUS – thrash metal - www.asmodeus.info

Klatovská kapela už se pomalu chystá na oslavy svého 20. výročí od vzniku. Na kontě má řadu pozoruhodných alb, z nichž Prosincová noc, Příjezd krále či Sabat v Carnegie Hall patří k těm nejznámějším. Momentálně ale probíhá turné na podporu čerstvé novinky Řetěz kritických událostí. Technický thrash metal s kytarovými sóly, variabilní čistý zpěv a nadprůměrné české texty – to je současný Asmodeus.

MORTIFILIA – death metal massacre - www.mortifilia.cz

Jedna z nejpilněji koncertujících kapel na naší scéně se konečně před nedávnem dočkala debutního alba. O vydání Redemption se postarala španělská firma a ohlasy jsou zatím vynikající. V současnosti jsou zřejmě nejuznávanější česká kapela produkující melodický "švédský" death metal s drsným vokálem a spoustou kytarových vyhrávek.

STÍNY PLAMENŮ – black metal odpadních vod - stinyplamenu.mysteria.cz

Co do tématiky textů asi nejoriginálnější domácí kapela současnosti. Zakládajícího lorda Morbivoda (jinak Trollech) koncertujícího v plzeňských kanálech postupně doplnilo několik dalších muzikantů a kapela vyrazila i na nadzemní koncertní pódia. Názory na tuhle sebranku se velmi různí a tak uvidíme, s čím přijedou do Volyně. Čekejte ale surový black metal, české texty a dokonalou image.

PANYCHIDA – paganized metal - www.panychida.com

Panychida nám namíchá příjemný mix metalové muziky, chvíli black, chvíli thrash či death, často krásné heavy melodie a také nemálo skočných úseků jak vytržených z půlnoční atmosféry řádně rozjeté hospody. Vše slité dohromady pomocí skvělého blackového vokálu a jednotného konceptu textů - inspirováno starými pověstmi českými. Kapela má na kontě jedno neoficiální demo, jedno promo a jejich první dlouhohrající album je momentálně ve fázi míchání.

INCRUEL - turbo gay pop - www.incruel.cz

Na jihu Čech dobře známá strakonická tlupa se svérázným stylovým zařazením. Co si pod ním představit? Dva šílené vokalisty a klasické rockové obsazení - takže s popem to nic společného nemá, spíše by se dalo hovořit o thrash či death core se spoustou dalších vlivů, ať už metalových, či punkových. Incruel předvádí zběsilou show, doplněnou neméně ujetou videoprojekcí.

AVENGER – dark metal - www.avenger-cz.net

Avenger připravuje ve své historii zcela ojedinělý a dá se říci velkolepý koncert. Intenzivní přípravy jak na samotný živý set, tak na další překvapení v průběhu vystoupení probíhají již v tuto chvíli. Honza a Rámus jdou opět spolu za jednotnou vizí a nezbývá než doufat, že s podporou Vency za bicí sadou a Adama (který se po pauze vrátil za baskytaru) se vše povede jak mají tito maniaci v plánu. S největší pravděpodobností vystoupí též pátý čestný člen kapely Jarda Pelán, který v průběhu zaskakování za Adama na baskytaru do kapely vrostl natolik, že se i nadále ujme občasného hostování na tympán:-). Více kapela nechce prozrazovat pro případ dílčích nezdarů, každopádně toto bude koncert s velkým K jak pro kapelu tak (doufejme) i pro fans Avenger. Plánovaný čas trvání vystoupení (2 hodiny) mluví sám za sebe...

Aktualizované info průběžně na přestěhovaném webu Avenger: www.avenger-cz.net

E-mail: ramus.avenger@tiscali.cz nebo mobil 603 507 925


Zveřejněno: 07. 12. 2006
Přečteno:
3214 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář